Ennél szemléletesebb videót ma már nem látunk az egyre nagyobb méreteket öltő vízpazarlásról 2020 / 07 / 08 / Perei Dóra

Oláh Soma, az ELTE földtudományi szakos hallgatójának Fenntartható vízgazdálkodás és ivóvízszolgáltatás című filmje elnyerte az ELTE tudománykommunikációs versenyének első díját: a két perces dokumentumfilm rávilágít, hogy bolygónk milyen kevés ivóvízkészlettel rendelkezik, és ehhez képest mennyit felélünk mindössze egyetlen nap alatt. (Fotó: Pixabay)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Az afrikai robbanó tó, ami pillanatok alatt végzett ezerhétszáz emberrel
Az afrikai robbanó tó, ami pillanatok alatt végzett ezerhétszáz emberrel
Afrikában három olyan tó is található, ami időzített bombához hasonló fenyegetést jelent: a bennük felgyülemlő szén-dioxid rossz esetben kirobbanhat és az elterjedő fojtogató felhő a közelben lévőket rendkívül gyorsan megölheti. A legtöbb áldozatot szedő esemény 1986-ban történt.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.