Ez történik, ha több robotkutyának egyszerre kell elhúznia egy súlyos dobozt 2022 / 07 / 11 / Palotai Nándor

A Kaliforniai Berkeley Egyetem Hybrid Robotics laboratóriumában kísérleteztek a kutatók azzal, hogy rugalmas kötelekkel kötöttek hozzá több  robotkutyát egy olyan, 5kg súlyú csomaghoz, melyet egy robot egyedül nem bírt volna elhúzni. Az MIT Biometrics Lab által kifejlesztett Mini Cheetah robotok egymással valós időben kommunikálva igyekeztek az akadályok kikerülésével elhúzni a dobozt a kijelölt célig. (Fotó: Hybrid Robotics)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Tudtad, hogy a telefonod képes feliratozni mindent, ami elhangzik körülötted?
Tudtad, hogy a telefonod képes feliratozni mindent, ami elhangzik körülötted?
Ez a mai világban akár ijesztőnek is hathat, pedig a Google által kifejlesztett Azonnali átírás alkalmazás azok közé a dolgok közé tartozik, ami miatt igazán lehet szeretni a technológiát.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.