Félelmetes sebességgel szeli a betont a Ducati első elektromos versenymotorjának prototípusa 2022 / 04 / 18 / Palotai Nándor

Az elektromos motorokat felsorakoztató FIM Enel MotoE World Cup világbajnokság számára fejlesztett Ducati V21L prototípusról eddig csak képeket láthattunk, azonban most az egykori MotoGP versenyző Alex De Angelis egy, a versenypályán készült videóban mutatja meg, hogy mire képes a gép. A V21L-t először tavaly december végén, a Marco Simoncelliről elnevezett misanói pályán próbálták ki, a versenymotor pontos specifikációi azóta sem kerültek nyilvánosságra, azonban a MotoE szériában eddig használt – szintén olasz gyártmányú – Energica Ego Corsa motorok teljesítménye alapján a Ducati motorjának valószínűleg nem okozhat gondot a 250 km/órás sebesség elérése sem. (Fotó: Ducati)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
"Olyasmit készítünk, ami már nem is igazán autó" - mondta Musk a napokban az új Tesla Roadsterről, amit a tervek szerint még idén bemutatnak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.