Megtervezték a fűrészlapos biciklit, amivel jégen is kerekezhetünk 2021 / 02 / 28 / Bobák Zsófia

Magyarországon egyelőre beköszöntött a tavasz, de ha hihetünk Punxsutawney Philnek, a hódnak, aki Pennsylvaniában minden év február 2-án megjósolja, hány nap van még hátra a télből, akkor bizony a világnak még további három hétig kell fagyoskodnia. Ez még nem ok azonban arra, hogy lemondjunk a kerékpározásról, sőt, egy kis extra munkával akár befagyott tavon is kipróbálhatjuk ezt a téli sportot. A The Q nevű youtuber oldalán eddig is sok tudományos érdekességgel találkozhattunk, bemutatja például, hogy hogyan kell autót építeni otthon, vagy hogyan tudjuk elhitetni a (hiszékenyebb) barátainkkal, hogy tudunk lebegni. Ebben a videóban egészen precízen megmutatja a lépéseket, melyek az egyszerű mountain bike-ot icycle-lé varázsolják, így mi is kipróbálhatjuk, ha meguntuk az életünket és beszerzünk néhány felszerelést hozzá. Utána már csak egy befagyott tavat kell keresni. (Kép és videó: The Q)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Új életre kelt a Honda negyven évvel ezelőtti járműve
Új életre kelt a Honda negyven évvel ezelőtti járműve
A Honda az új robogóval egy nyolcvanas évekbeli járművét, az Motocompót éleszti újra.
Ez a magyar cég megoldotta, hogy 1080 autó elférjen 173 parkolóhelyen
Ez a magyar cég megoldotta, hogy 1080 autó elférjen 173 parkolóhelyen
Bemutatjuk a Parklt, a hazai mobilitási forradalom egyik fontos szereplőjét.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.