Megtervezték a fűrészlapos biciklit, amivel jégen is kerekezhetünk 2021 / 02 / 28 / Bobák Zsófia

Magyarországon egyelőre beköszöntött a tavasz, de ha hihetünk Punxsutawney Philnek, a hódnak, aki Pennsylvaniában minden év február 2-án megjósolja, hány nap van még hátra a télből, akkor bizony a világnak még további három hétig kell fagyoskodnia. Ez még nem ok azonban arra, hogy lemondjunk a kerékpározásról, sőt, egy kis extra munkával akár befagyott tavon is kipróbálhatjuk ezt a téli sportot. A The Q nevű youtuber oldalán eddig is sok tudományos érdekességgel találkozhattunk, bemutatja például, hogy hogyan kell autót építeni otthon, vagy hogyan tudjuk elhitetni a (hiszékenyebb) barátainkkal, hogy tudunk lebegni. Ebben a videóban egészen precízen megmutatja a lépéseket, melyek az egyszerű mountain bike-ot icycle-lé varázsolják, így mi is kipróbálhatjuk, ha meguntuk az életünket és beszerzünk néhány felszerelést hozzá. Utána már csak egy befagyott tavat kell keresni. (Kép és videó: The Q)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Már repülhet is a fúziós űrhajtómű
Már repülhet is a fúziós űrhajtómű
Felével növeli meg a tolóerőt ez a régi-új technológia.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.