Guinness-rekord: Több mint 1000 drónnal rajzoltak karácsonyfát az égre 2023 / 12 / 23 / Bodnár Barna

Két Guinness-rekordot is megdöntött az észak-texasi Sky Elements vállalat múlt vasárnap. A "Legnagyobb drónokkal készült kitalált karakter" díjat a 400 multirotoros eszközzel az égboltra rajzolt diótörő figurával érdemelte ki, a "Legnagyobb drónokkal készült légi kép" rekordját pedig egy több mint 1000 drónnal megjelenített karácsonyfával döntötte meg. A látványos esemény egyben Texas legnagyobb és legmagasabban végrehajtott drónbemutatója is volt, amely 210 méterrel a föld felett zajlott; az alábbi videón a magával ragadó légi bemutató látványos karácsonyi mintái és formái láthatóak. Az ilyen és az ehhez hasonló drónshow-k napjainkban már a hagyományos tűzijátékok modern alternatívájaként szolgálnak, ugyanis számos előnnyel rendelkeznek azokhoz képest: a programozható, kifejezetten fényjátékokhoz tervezett, egyedi tervezésű drónokkal végrehajtott bemutatók testre szabhatóak, környezetbarátabbak, és az állatok számára is kíméletesebbek, mint pirotechnikával létrehozott elődeik. (Borítókép: Sky Elements Drone Light Shows)
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Az orosz öngyilkos tank
Az orosz öngyilkos tank
A robottank valójában nagyon sok mindenre jó a kamikaze műveleteken túl.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.