Gyönyörű méretösszehasonlítós videón a film- és játéktörténelem űrhajói

2020 / 10 / 05 / Rácz Tamás
Gyönyörű méretösszehasonlítós videón a film- és játéktörténelem űrhajói
New York 3D-makettjének vizein tették egymás mellé a kitalált űrjárműveket tornasorban ezen a csodás videón.

Remek móka végignézni az űrhajók 3D-modelljeit és megörülni azoknak, amiket felismerünk a széles merítésből. Van itt minden a Men in Black járműveitől a Támad a Mars csészealjain, a Galaxis Útikalauz Arany Szívén és a Weyland-Yutani Corporation céges űrhajóin át a Halálcsillagokig:

Külön vicces, amikor feltűnik az űrhajók között valami egészen más dolog is a méretarányok érzékeltetés végett. Megtalálod az Eiffel-tornyot az előtérben? Vagy Godzillát az épületek között? És az milyen, hogy a Subscribe-feliratos molinót egy kisrepülő húzza át az égen?

Nem ez az első látványos 3D-animáció fikciós dolgok méretének összehasonlításáról a MetaBallStudios műhelyéből. Korábban már megnézhettük a filmes épületek, repülőgépek vagy a StarWars cuccai tornasoráról készült videókat is.


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Nagyon meglepő dolgot fedezett fel a New Horizons szonda a Kuiper-övben
Nagyon meglepő dolgot fedezett fel a New Horizons szonda a Kuiper-övben
A Naprendszer külső, jeges területével kapcsolatos felfedezés az egész Naprendszerről alkotott képünkre hatással lehet.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.