Gyönyörű méretösszehasonlítós videón a film- és játéktörténelem űrhajói

2020 / 10 / 05 / Rácz Tamás
Gyönyörű méretösszehasonlítós videón a film- és játéktörténelem űrhajói
New York 3D-makettjének vizein tették egymás mellé a kitalált űrjárműveket tornasorban ezen a csodás videón.

Remek móka végignézni az űrhajók 3D-modelljeit és megörülni azoknak, amiket felismerünk a széles merítésből. Van itt minden a Men in Black járműveitől a Támad a Mars csészealjain, a Galaxis Útikalauz Arany Szívén és a Weyland-Yutani Corporation céges űrhajóin át a Halálcsillagokig:

Külön vicces, amikor feltűnik az űrhajók között valami egészen más dolog is a méretarányok érzékeltetés végett. Megtalálod az Eiffel-tornyot az előtérben? Vagy Godzillát az épületek között? És az milyen, hogy a Subscribe-feliratos molinót egy kisrepülő húzza át az égen?

Nem ez az első látványos 3D-animáció fikciós dolgok méretének összehasonlításáról a MetaBallStudios műhelyéből. Korábban már megnézhettük a filmes épületek, repülőgépek vagy a StarWars cuccai tornasoráról készült videókat is.


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Képesek lennénk észlelni idegen térhajtóműveket – de csak egy esetben
Képesek lennénk észlelni idegen térhajtóműveket – de csak egy esetben
Ha az idegenek használnak térhajtóműveket, akkor a jelenlegi technológia mellett ezeket már érzékelhetjük. Legalábbis egy, katasztrofális esetben.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.