Hárommillióan nézték meg a következő James Bond trailerét, ami nem is létezik 2024 / 04 / 21 / Bobák Áron

Azaz a trailer tényleg létezik, csakhogy annak semmi köze nincs a következő James Bondhoz, ugyanis teljes egészében mesterséges intelligenciával hozták létre. Filmrajongóknak persze azonnal feltűnhet, hogy az állítólagos trailerben Henry Cavill alakítja a 007-est, noha friss hírek szerint a szerepet a Kick-assből és Bosszúállók-franchise-ból ismert Aaron Taylor-Johnson fogja megkapni, de ettől eltekintve sem nehéz felismerni, hogy a másfél perces videót a mesterséges intelligencia hozta létre. A sokak vágyát megtestesítő trailer mögött amúgy a KH Studio áll, akik kifejezetten kamu trailerekre szakosodtak: nekik köszönhető többek között a Tom Holland-féle Vissza a jövőbe 4 trailere is, de készítettek kedvcsinálót a Grand Theft Auto 6-hoz és a Terminator 7-hez is.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.