Hét olyan egyszerű lépés a vírus terjedésének megakadályozására a WHO-tól, amit mind megtehetünk 2020 / 03 / 13 / Felkai Ádám

Az Egészségügyi Világszervezet tette közzé az alábbi magyarázó videót arról, mik a leghatékonyabb állampolgári lépések a COVID-19 néven ismert koronavírus terjedésének megállítására. 1./ Gyakori kézmosás. 2./ A szem, a száj és az orr megérintésének az elkerülése. 3./ Ha köhögsz, takard el! Jobb híján a könyököddel, egyébként zsebkendővel 4./ Kerüld el a zsúfolt helyeket! 5./ Ha akár kicsit is gyengélkedsz, maradj otthon! Akkor is, ha csak hőemelkedésed van, és csak kissé köhögsz. 6./ Ha lázad van, köhögsz, nehezen kapsz levegőt, mindenképp keress egészségügyi segítséget, de először telefonon! 7./ A legfrissebb és legbiztosabb információkat a WHO oldalán érdemes keresni a járvánnyal kapcsolatban.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Az egész világot elláthatná inzulinnal egy nagy csorda génmódosított tehén teje
Az egész világot elláthatná inzulinnal egy nagy csorda génmódosított tehén teje
Olcsóbb és több inzulin – ezt ígéri a biotechnológiai csoda, a barna tehén, amely nem csak tejet, de mellette humán inzulint is termel.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.