Hét olyan egyszerű lépés a vírus terjedésének megakadályozására a WHO-tól, amit mind megtehetünk 2020 / 03 / 13 / Felkai Ádám

Az Egészségügyi Világszervezet tette közzé az alábbi magyarázó videót arról, mik a leghatékonyabb állampolgári lépések a COVID-19 néven ismert koronavírus terjedésének megállítására. 1./ Gyakori kézmosás. 2./ A szem, a száj és az orr megérintésének az elkerülése. 3./ Ha köhögsz, takard el! Jobb híján a könyököddel, egyébként zsebkendővel 4./ Kerüld el a zsúfolt helyeket! 5./ Ha akár kicsit is gyengélkedsz, maradj otthon! Akkor is, ha csak hőemelkedésed van, és csak kissé köhögsz. 6./ Ha lázad van, köhögsz, nehezen kapsz levegőt, mindenképp keress egészségügyi segítséget, de először telefonon! 7./ A legfrissebb és legbiztosabb információkat a WHO oldalán érdemes keresni a járvánnyal kapcsolatban.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.