Hiba a Mátrixban, vagy tényleg létezik ennyire széles autó? 2022 / 11 / 03 / Felkai Ádám

A Lamando L a Volkswagen kifejezetten Kínába szánt modellje, és ezt módosította a Wheelsboy YouTube csatorna: az eredmény a Lamando 5XL, ami úgy fest, mint egy elrontott PhotoShop kísérlet csak a valóságban. Az 5XL úgy született meg, ahogy lényegében bármelyikünk elképzel egy ilyen vállalást: az eredeti karosszériát szépen kettévágták, és középütt feltöltötték extra részekkel. Költségvetési okokból ezek természetesen nem éppen prémiumalkatrészek, viszont az autó így is működik, igaz, forgalomba nem állítható, így csak zárt pályákon lehet kipróbálni. Az biztos, hogy az 5XL nem a menettulajdonságaival vagy az extráival nyeri meg bárki szívét (már ha egyáltalán megnyeri), hanem az általa kínált belső tér brutális megnövelésével. Mit jelent mindez a gyakorlatban? Az 5XL egy extra ülést kínál elöl, és a hátsó kapacitás is öt utasra nőtt. Ráadásul a csomagtartóban is akad annyi hely, hogy egy átlagos magasságú személy elférjen. Mivel azonban a módosítások feláldoztak bizonyos automatizált funkciókat, most komoly erőfeszítést igényel a csomagtartó fedelének a felemelése. Az eredeti motornak szánt hely kicsit túl nagy is lett, aminek eredményeként a motor bal oldalán hatalmas űr tátong, amely elég tágas ahhoz, hogy egy ember elférjen benne. Mint azt az egyik kommentelő írja a videó alatt, a kocsi egészében olyan, mint egy félreértett Limuzin, amit rossz irányba nyújtottak meg. (Forrás: Fossbytes)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A halaknak valóban nincs hasznára a bicikli, nekünk viszont igen – akár a víz alatt is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.