Hogyan gyorsíthatod fel a vállalkozásod online folyamatait? Adunk pár tippet!

2022 / 05 / 26 / Támogatott Tartalom
Hogyan gyorsíthatod fel a vállalkozásod online folyamatait? Adunk pár tippet!
Érdemes egy nagy levegőt venni, ha elakadtál a digitalizációs átállásban. Csak elsőre tűnik nagy falatnak a változás, ráadásul ha jobban kiismered a technológiákat, hamarabb élheted meg a sikereket.

Az elmúlt két év során szinte mindenhonnan azt hallhattad, hogy a kis- és középvállalkozásoknak most már tényleg kötelező az online jelenlét, egy szép és informatív weboldal a minimum követelmény ahhoz, hogy egyáltalán látszódj az internet népe számára. Ezt az akadályt minden bizonnyal sokan megugrották, ám az igazi kihívások még csak ezt követően jelennek meg: online értékesítés, ügyfélszerzés, marketingkommunikáció és automatizáció.

Hangzatosnak tűnő szavak, pedig ha jobban belegondolsz, minden nap találkozunk velük. Ha laptopot szeretnél vásárolni egészen komplex folyamaton mész keresztül, de egy egyszerű ételrendelés is digitális technológiák sorát állítja hadrendbe azért, hogy az éhséged minél előbb megszűnhessen. Érdemes tehát a saját vállalkozásod számára is integrálni ezeket az elemeket? Természetesen, de arra azért figyelj oda, hogy legyen stratégia, ami mentén átlátod a céged jelenlegi működését, az esetleges hiányosságokat és ezáltal a fejlődési pontokat.

A megoldás: felhő

Nem titok, a felhőtechnológia az egyik alapja annak, hogy a digitális világban egyről a kettőre léphess. Elengedhetetlen eleme az üzleti fejlődésnek, segíti a belső- és külső kommunikációs eszközök használatát, és hatékonyabbá teszi a teljes működést.

Hogy hol érhető el a felhő? Bár a kérdés első hallásra furcsa, de még így is van válasz rá; számos szolgáltató és informatikai tanácsadó segíti a KKV-k digitális átállását, akár egy kisebb webes szoftver bevezetéséről, akár a teljes IT-infrastruktúra átköltöztetéséről van szó. Ha bármikor szükséged van pl. egy webshopra vagy egy CRM-rendszerre, böngészd végig a netet, szinte azonnal találsz kedvező árú opciókat.

Netán már továbbléptél, és szerverekre, biztonságosabb adattárolásra lenne szükséged? A szinte percek alatt aktiválható, dedikált erőforrásokkal rendelkező Cloud Pro megoldást érdemes választanod, ami az új, 3. generációs Intel® Xeon® Scalable Processzoroknak köszönhetően kimagasló teljesítményre képes az év 365 napján.

Tudj meg többet a digitális technológiákról, és repítsd Felhővel a jövőbe a vállalkozásod!


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
A testen belül lehet három dimenzióban nyomtatni ezzel az ultrahang alapú eljárással
A testen belül lehet három dimenzióban nyomtatni ezzel az ultrahang alapú eljárással
Képzeljünk el egy világot, ahol az implantációk behelyezése, törött csontok kezelése komoly műtéti beavatkozás helyett lényegében annyit jelent, hogy az implantációt befecskendezzük a testbe, ahol az felveszi a szükséges alakot! A mostani fejlesztés épp ezt teszi egyszer lehetővé.
Utánunk gurul a napelem, hogy bárhol energiához jussunk
Utánunk gurul a napelem, hogy bárhol energiához jussunk
A robot elkíséri az embert a túrákra és kiválasztja a legoptimálisabb helyet és pozíciót a minél jobb energiatermeléshez.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.