Hogyan találhatjuk meg a békét egy egyre kaotikusabbnak tűnő világban?

2024 / 06 / 08 / Raketa.hu
A Rakéta szerzői rendszeres vendégei a radiocafé 98.0 Kávézó a világ végén című műsorának. A legutóbbi adás középpontjában az állt, hogy hogyan tud az ember rendszert, nyugalmat és boldogságot találni egy egyre zavarba ejtőbb világban. McMenemy Márk vendégei Dienes Nagy Erika és Dienes István transzcendentális meditáció-oktatók voltak.

Erika és István már jártak a stúdióban közel egy éve, akkor a meditációról és egyéb tudat-technikákról beszélgettek Márkkal. Ráadásul a két vendég nem akármilyen szakértője a témának: azon kevés nem indai oktató közé tartoznak, akik taníthatnak haladó meditációs technikákat is. Mind a ketten több mint harminc éve foglalkoznak a területtel, ám István végzettsége első pillantásra távol áll az ezotériától: mérési és automatizálási üzemmérnök, aki emellett elméleti fizikával és kvantumfizikával is szívesen foglalkozik.

Márk arról kérdezte Erikát és Istvánt, hogy szerintük hogyan találhatjuk meg a boldogságot és kiegyensúlyozottságot ezekben a kaotikus időkben, hogyan tudjuk megoldani, hogy több időnk legyen, ahogyan arról is, hogy egyáltalán tényleg kaotikus korszakban élünk-e, vagy csak úgy érezzük.


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Karnyújtásnyira az influenza nélküli világ – és ehhez oltás sem kell
Karnyújtásnyira az influenza nélküli világ – és ehhez oltás sem kell
A “7-es vegyület” lehet az influenza elleni csodafegyver, amely a védőoltásokat is leválthatja.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.