Hosszú út vezetett a dobozpakolásig Digit humanoid számára 2022 / 01 / 22 / Bobák Zsófia

Az Agility Robotics többféle robot platformot is fejleszt, amelyek mind különlegesen agilis mozgásukról híresek: Cassie például, amely csak két lábból áll, az első gép volt, ami lefutotta az öt kilométeres mini-maratont, igaz, hogy 53 perc alatt teljesítette a távot, de ez így is szép teljesítmény egy extra felszerelések nélküli, még kamerával sem rendelkező robottól. A cég másik népszerű robotját, Digitet már felsőtesttel is ellátták, ezért alkalmas akár emberek által végzett feladatok kivitelezésére is: Lidarral érzékeli a környezetét, tud lépcsőt mászni és 18 kilogrammnyi terhet emelni. Az Agility Robotics tavaly szeptemberben mutatta be, hogy hogyan lehet alkalmazni a mechanikus segítőtársat gyárakban való munkákhoz, most pedig a teljes tavalyi év fejlesztéseibe nyerhetünk bepillantást, amelyek elvezették Digitet San Franciscótól a dobozpakolásig. (Fotó: Ford)
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Hogy fog kinézni a világ tíz év múlva, mikor a fizikai és virtuális valóság teljesen egybeolvad és a transzmédia eluralkodik?
Hogy fog kinézni a világ tíz év múlva, mikor a fizikai és virtuális valóság teljesen egybeolvad és a transzmédia eluralkodik?
A Sony bemutatta koncepcióját a világról, ahol a tartalomgyártók speciális XR-szemüvegekben gyűlnek össze és kreálnak képzeletbeli világokat, amelyben a transzmédia történetmesélés teljesen ki tud bontakozni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.