Így fest egymáshoz képest az együttes orosz-kínai és NATO haderő 2022 / 02 / 10 / Felkai Ádám

Habár a konfliktusok végkimenetele több mindenen múlik, mint a puszta számokon, azért elég látványos, hogy melyik nagyhatalom a haditechnika mely részében erősebb. A mostani, szemléletes videóban az orosz és kínai haderőt egyben számolva helyezik a NATO, ami 30 tagország együttesét jelenti, adatai mellé. Magyarán, ahogy a videó alatt az egyik kommentelő megjegyzi (valamint kicsit elspoilerezve a tartalmat) – a két egyben kezelt tömb elég kiegyensúlyozott, amíg nem realizáljuk, hogy két országot hasonlítunk össze harminccal... Kína egyébként a napokban csatlakozott Oroszországhoz a NATO terjeszkedésének ellenzésével kapcsolatban, ami az ukrajnai helyzet miatt került terítékre. A videót a hasonló, haderőkkel kapcsolatos összehasonlításokat végző Global Analysis YouTube csatorna készítette a következő források alapján: armedforces.eu globalfirepower.com (Fotó: Flickr/Robert Sullivan)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
“Elképzelhetetlen” veszélyben a kereskedelmi repülőjáratok az egyre hevesebb GPS-támadások miatt
“Elképzelhetetlen” veszélyben a kereskedelmi repülőjáratok az egyre hevesebb GPS-támadások miatt
A kereskedelmi járatok a Közel-Kelet felett “elképzelhetetlen” fenyegetéssel szembesülnek újabban: a GPS-rendszert ért, eddig példátlan “spoofing” támadások miatt szeptember óta több tucat esetben hibásodtak meg a navigációs rendszerek. A helyzetet rontja, hogy egyelőre nem lehet pontosan tudni, ki áll a támadások mögött, és ezek elhárítására sincs jelenleg ötlet.
Felezi a járatidőt Stockholmban az első elektromos szárnyashajó
A világ első elektromos utasszállító szárnyashajója túljutott Svédországban a tesztelési fázison, és most kerül gyártásba, jövőre pedig át is veszi a stockholmi tömegközlekedési hálózat. A Candela P-12 az egyik útvonalon az 55 perces járatidőt 25 percre csökkenti.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.