Így fest egymáshoz képest az együttes orosz-kínai és NATO haderő 2022 / 02 / 10 / Felkai Ádám

Habár a konfliktusok végkimenetele több mindenen múlik, mint a puszta számokon, azért elég látványos, hogy melyik nagyhatalom a haditechnika mely részében erősebb. A mostani, szemléletes videóban az orosz és kínai haderőt egyben számolva helyezik a NATO, ami 30 tagország együttesét jelenti, adatai mellé. Magyarán, ahogy a videó alatt az egyik kommentelő megjegyzi (valamint kicsit elspoilerezve a tartalmat) – a két egyben kezelt tömb elég kiegyensúlyozott, amíg nem realizáljuk, hogy két országot hasonlítunk össze harminccal... Kína egyébként a napokban csatlakozott Oroszországhoz a NATO terjeszkedésének ellenzésével kapcsolatban, ami az ukrajnai helyzet miatt került terítékre. A videót a hasonló, haderőkkel kapcsolatos összehasonlításokat végző Global Analysis YouTube csatorna készítette a következő források alapján: armedforces.eu globalfirepower.com (Fotó: Flickr/Robert Sullivan)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan tudják használni a szolgáltatást.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A halaknak valóban nincs hasznára a bicikli, nekünk viszont igen – akár a víz alatt is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.