Így fest egymáshoz képest az együttes orosz-kínai és NATO haderő 2022 / 02 / 10 / Felkai Ádám

Habár a konfliktusok végkimenetele több mindenen múlik, mint a puszta számokon, azért elég látványos, hogy melyik nagyhatalom a haditechnika mely részében erősebb. A mostani, szemléletes videóban az orosz és kínai haderőt egyben számolva helyezik a NATO, ami 30 tagország együttesét jelenti, adatai mellé. Magyarán, ahogy a videó alatt az egyik kommentelő megjegyzi (valamint kicsit elspoilerezve a tartalmat) – a két egyben kezelt tömb elég kiegyensúlyozott, amíg nem realizáljuk, hogy két országot hasonlítunk össze harminccal... Kína egyébként a napokban csatlakozott Oroszországhoz a NATO terjeszkedésének ellenzésével kapcsolatban, ami az ukrajnai helyzet miatt került terítékre. A videót a hasonló, haderőkkel kapcsolatos összehasonlításokat végző Global Analysis YouTube csatorna készítette a következő források alapján: armedforces.eu globalfirepower.com (Fotó: Flickr/Robert Sullivan)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.