Így készíthetsz animált videókat egyszerűen 2024 / 03 / 28 / Bobák Áron

Bár az OpenAI Sora mesterséges intelligenciája várhatóan alapjaiban fogja megváltoztatni, hogyan készíthetünk jó minőségű videókat bármiről, már a ma elérhető technológiával sem lehetetlen megoldani, hogy a fantáziaszüleményeink ne csak képek, de mozgóképek formájában is testet öltsenek. A RunwayML és néhány hasonló alkalmazás önmagában is használható egyszerű animációk készítésére, ugyanakkor tapasztalataink szerint ezek többnyire csak nagy vonalakban tudják visszaadni, amire eredetileg gondoltunk. Ha azonban kombináljuk őket egy képgenerátorral, mint például a DALL-E, akkor tényleg szinte bármiről készíthetünk egyszerűbb animációkat - még ha a végeredmény néha kicsit abszurdba is hajlik.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Hátborzongató “cseppkövek” a fukusimai reaktorban készült első képeken
Hátborzongató “cseppkövek” a fukusimai reaktorban készült első képeken
Most először készültek képek az 1-es blokkban, a katasztrófa elsődleges helyszínén.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.