Így készült fényfestéses karácsonyfa a Megyeri hídból

2021 / 12 / 26 / Rácz Tamás
Így készült fényfestéses karácsonyfa a Megyeri hídból
A legkülönbözőbb szögekben álló-futó kábelek, gerendák megvilágításának megtervezése, a fényfestés rendszerének összeállítása komoly tervezést igényelt.

A Megyeri híd karácsony előtti speciális fényfestésének kiépítése komoly munkát igényelt. Összesen négy pontról, 32 darab nagy teljesítményű mozgóképes fényszóró, valamint a ferdekábeleknél található további 48 darab lámpa átalakítása adta ki a díszvilágítást. A dekoráció bekötésénél 900 méter optikai kábelt és 1000 méter egyéb kábelt kellett elvezetnie a szakembereknek. A rendszereket össze kellett hangolni, a lámpapozíciókat a ferdekábelek miatt aprólékosan meg kellett tervezni:


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A 6G hajnala: Optikai switchek és elektromágneses hullámmanipuláció
A 6G hajnala: Optikai switchek és elektromágneses hullámmanipuláció
A 6G technológia az optikai kapcsolás és a pontos elektromágneses hullámmanipuláció révén forradalmasítja a telekommunikációt, növelve a kapcsolódási sebességet és hatékonyságot.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.