Így készült fényfestéses karácsonyfa a Megyeri hídból

2021 / 12 / 26 / Rácz Tamás
Így készült fényfestéses karácsonyfa a Megyeri hídból
A legkülönbözőbb szögekben álló-futó kábelek, gerendák megvilágításának megtervezése, a fényfestés rendszerének összeállítása komoly tervezést igényelt.

A Megyeri híd karácsony előtti speciális fényfestésének kiépítése komoly munkát igényelt. Összesen négy pontról, 32 darab nagy teljesítményű mozgóképes fényszóró, valamint a ferdekábeleknél található további 48 darab lámpa átalakítása adta ki a díszvilágítást. A dekoráció bekötésénél 900 méter optikai kábelt és 1000 méter egyéb kábelt kellett elvezetnie a szakembereknek. A rendszereket össze kellett hangolni, a lámpapozíciókat a ferdekábelek miatt aprólékosan meg kellett tervezni:


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.