Így néz ki, amikor kivisz a hóra egy több mint 1900 lóerős elektromos szörnyet egy profi tesztpilóta 2022 / 04 / 14 / Palotai Nándor

A 2009-ben alakult horvát Rimac Automobili a világ egyik legdrágább és legerősebb elektromos sportkocsiját alkotta meg a Nevera névre keresztelt autó képében. Az áramvonalas Nevera négy elektromos motorja összesen 1914 lóerő összteljesítményt nyújt, ezzel az autó mindössze 1,85 másodperc alatt éri el a 60 mérföldes, azaz 96 kilométeres sebességet óránként, a végsebessége pedig elérheti akár a 415 km/órát is. Az autót a napokban -15°C hidegben tesztelték Svédországban, az északi sarkkörtől nem messze. A különlegesen erős sportautóról és a rendhagyó történettel büszkélkedő cégről oldalunkon már írtunk részletesebben, a cikk ide kattintva érhető el. (Fotó: Rimac Automobili)
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
A szovjet nukleáris hajtású szárazföldi “tengeralattjáró”, amely a föld alól támadt
A szovjet nukleáris hajtású szárazföldi “tengeralattjáró”, amely a föld alól támadt
A Harci Vakond nevű szerkezetet a szovjetek azért fejlesztették, hogy a föld alól támadják vele az USA katonai létesítményeit, akár rakétasilóit is. Miért nem lett semmi a dologból? Állítólag egy “kis üzemi baleset” miatt, ami alatt egy nukleáris robbanást kell érteni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.