Így néz ki, amikor kivisz a hóra egy több mint 1900 lóerős elektromos szörnyet egy profi tesztpilóta 2022 / 04 / 14 / Palotai Nándor

A 2009-ben alakult horvát Rimac Automobili a világ egyik legdrágább és legerősebb elektromos sportkocsiját alkotta meg a Nevera névre keresztelt autó képében. Az áramvonalas Nevera négy elektromos motorja összesen 1914 lóerő összteljesítményt nyújt, ezzel az autó mindössze 1,85 másodperc alatt éri el a 60 mérföldes, azaz 96 kilométeres sebességet óránként, a végsebessége pedig elérheti akár a 415 km/órát is. Az autót a napokban -15°C hidegben tesztelték Svédországban, az északi sarkkörtől nem messze. A különlegesen erős sportautóról és a rendhagyó történettel büszkélkedő cégről oldalunkon már írtunk részletesebben, a cikk ide kattintva érhető el. (Fotó: Rimac Automobili)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
A cseh repülő motor 2028-ban már a garázsunkban lehet
A cseh repülő motor 2028-ban már a garázsunkban lehet
Az Airwolfot a gyártó szerint ugyanolyan könnyű vezetni, mint egy motorkerékpárt.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.