Így néz ki egy videójátékozásra átalakított autó

2021 / 02 / 19 / Pőcze Balázs
Így néz ki egy videójátékozásra átalakított autó
A Twitch nevű videójáték streaming platform közössége tervezte át a Lexus IS-t úgy, hogy minden egyes részlete a játékosok kényelmét és ízlését szolgálja. A végeredmény ennek megfelelően egy kicsit hasznos és nagyon színes.

Leslie Fu, akit a Twitchen Fuslie-ként ismernek, félmillió nézőjével együtt döntött az autó átalakításának minden részletéről - áll a japán gyár közleményében. Így dőlt el a kocsi színe és külső bevonata, de még az is, hogy milyen italok legyenek a pohártartókban.

Az alap a Lexus 2021-es, 311 lóerős, 3.5 literes motorral szerelt IS 350 F Sport modellje volt. Az autó külsejét egy egyedi vinyl fóliával vonták be, amit gimnáziumi rajzórán is csak kényszerből, bukással fenyegetve volnánk hajlandóak kielemezni. Leginkább egy olyan Call of Duty lázálomra hasonlít, amiben a képernyő egy nagyon kis szeletét látjuk, kényelmetlenül közelről. Az autó belseje a "Neon Tokyo" stílust kapta, a szavazatok ötvenöt százalékával, és pontosan úgy néz ki, ahogy hívják - fekete alapon élénkkék és rózsaszín. A tetőn a biztonság kedvéért apró LED-eket is elhelyeztek, amik a gyártó szerint azt az érzetet tudják kelteni, mintha a japán nagyváros utcáin gurulnánk szemerkélő esőben.

Az autóban, ha már gamerek tervezték egy gamer vezetésével, játszani is lehet: a csomagtartóba építettek egy MSI gépet GeForce grafikus kártyával és AMD processzorral. Az ezen a ponton már valószínűleg senkit sem lep meg, hogy füstgép és lézerek is kerültek mellé. A hajlított monitor és a billentyűzet az anyósülés előtt kapott helyet, ami, hogy teljes legyen az élmény, együtt rezeg a játékokkal és a játékossal. Innivalóért sem kell kimenni a konyhába, illetve a kútra: hat kávé fér el az autó italtartójában, aminek a tartalmáról szintén Fuslie követői döntöttek.

Tizennégy évvel a Pimp My Ride utolsó évada után jó látni, hogy X-Zibit öröksége tovább él - és akkor a papír virágszirmokba borított Lexus UX-ről még nem is beszéltünk.

(Fotó: Lexus)

További cikkek a témában:

Soha nem látott műszerfallal érkezik az elektromos Mercedes S-osztály A Mercedes-Benz várhatóan még az idén lerántja a leplet a régóta várt EQS szedánjáról, ami a Tesla Model S és a Porsche Taycan közvetlen riválisa lesz. Ennek első lépéseként bemutatták az autó műszerfalát, amin egyáltalán nincsenek gombok.

A KFC konzolja nem csak videójátékra alkalmas, de a sült csirkét is melegen tartja A masinát frappánsan KFConsole-nak nevezik, de ez egy nagy teljesítményű, VR-játékokra is alkalmas pécé. Amely mellesleg a csirkenasit is melegen tartja.

Saját, világító bankkártyával rukkolt elő a Razer Az alapvetően gamereknek szóló kiegészítői helyett a cég ezúttal a fintech ipar felé fordult, és az Apple után ő is kiadja egyedi bankkártyáját. Már meg is kezdték annak bétatesztelését, ígéretük szerint pedig még a legkisebb összegű fizetés után visszatérítést adnak.


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Kiderült, mennyibe kerül majd a kínai Ehang pilóta nélküli légitaxija
Kiderült, mennyibe kerül majd a kínai Ehang pilóta nélküli légitaxija
A gyártó tavaly decemberben szállított először utasokat két nagyváros között és áprilistól Kínán kívül is értékesítik a légitaxijaikat, meglepően olcsón.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.