Techno Reszkess YouTube? Jönnek a videók a Spotify-on Már nem csak hallgatni, nézni is lehet a podcastokat. Techno Újabb részletek a Twitter-hackelésről: az ellopott pénz csak figyelemelterelés? Nyolc fiókból adatot is loptak az elkövetők. Techno Félmilliárd dollárt oszt szét az Apple iPhone-tulajdonosok közt Sajnos csak az Egyesült Államokban. Techno Indiában betiltották, az USÁ-ban be fogják. Töröljem le a TikTokot? Kétmilliárdan töltötték le eddig a TikTokot, a rövid és / vagy tátogós és / vagy vicces videók alkalmazását. A tulajdonos, a kínai ByteDance mégsem örülhet a sikernek: június végén Indiában tiltották be az appot, és most elképzelhető, hogy az Egyesült Államok is így tesz. De miért félnek a nagyhatalmak attól, hogy egy kínai alkalmazást görgetnek a fiatalok? Techno Légballonokról szórja a netet Kenyában a Google A Project Loon elindította első igazi kereskedelmi projektjét. Techno A bíróság kimondta: a Facebook lehallgat minket Nem várt fordulat egy kilenc éve húzódó perben. Garázs Fizetős lesz a légkondi a BMW-kben? Még az is lehet
A bajoroknál mostantól az extrák egy részét nem megvesszük, hanem előfizetünk rájuk.
Techno Ma indul a Facebook és az Instagram bojkottja - ezek a cégek vesznek benne részt Az Adidas és a Coca-Cola sem hirdet Zuckerbergéknél. Techno Az otthonról dolgozókat vették célba orosz hackerek Az Evil Corp nevű szervezet több tucat amerikai nagyvállalat adataira pályázik. Techno Az egyik legnevesebb fényképezőgép-gyártó bedobta a törölközőt Az Olympus 1936-ban gyártotta az első fényképezőgépét, most fogja az utolsót. Techno iPhone-nal induló autó, kézmosást figyelő Watch - az Apple legérdekesebb új bejelentései Elkezdődött a világ legnagyobb tech vállalatának éves fejlesztői konferenciája. Techno Uzsorás vagy mecénás? Dúlnak az indulatok az Apple App Store-ja körül Miközben az Európai Unió vizsgálódásba kezdett velük szemben, nyilvános vitába keveredtek egy fejlesztővel. Techno Így kémkednek a COVID-appok, Norvégiától Bahreinig Ahány koronavírus alkalmazás, annyi szokás. Techno Na hol a leggyorsabb a net a világon? Annyit segítünk, hogy Amerika a top 10-ben sincs A Speedtest.net publikálta, hogy a mérései alapján kik állnak a legjobban. Techno A Facebook azt mondja, hogy hamis a posztom. Miért? Mit tehetek? Így dönti el a közösségi platform, hogy mi számít hiteles információnak és mi nem.

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.