Garázs A magángépből egyenesen a robottaxiba ülhetnek át hamarosan a Dubajba látogatók A General Motors cége, a Cruise itt kezdi meg nemzetközi működését. Techno Már dolgoznak a mobilba építhető COVID-teszt chipen A világjárvány kitörése után azt gondoltuk, hogy a mobilok a kontaktkutatásban lesznek a leghasznosabbak a vírus terjedésének követésekor. A General Electricnél most egészen más szerepet szánnak a telefonjainknak. Techno A telefonunk segítségével már azt is megnézhetjük, hogy mi van a Föld túloldalán A Google most egy teljesen haszontalan, mégis lebilincselő ötletet valósított meg. Techno Az Android appok végre nem kémkedhetnek szabadon azután, hogy még mi fut a telefonunkon A Google végre megvonja az Android alkalmazások egyik legaggasztóbb jogosultságát. Techno Kipróbáltuk a Sonos első igazán hordozható hangszóróját, a Roamot A személyiség vagy a kifinomult hang a fontosabb egy Bluetooth hangszórónál? Ember Lehet, hogy hamarosan már csak személyivel lehet regisztrálni a Facebookra Ausztráliában Egy parlamenti jelentés vetette fel az ötletet. Techno Egy kisbaba írta az USA Stratégiai Parancsnokságának rejtélyes Twitter üzenetét Se számítógépet, se gyereket nem jó felügyelet nélkül hagyni. Techno Mit csináljunk, ha elfogyott a hely a mobilunkon? Van jobb megoldás a képek törölgetésénél. Garázs Az új Teslán nem lesz sebváltó. De akkor hogyan lehet vele tolatni? A Model S frissített változata magától próbálja kitalálni, hogy merre mennénk. Arra is van megoldás, ha nem jól tippel. Techno Vigyázat! Csomagküldő SMS-ekkel terjed a banki adatokat lenyúló vírus Így lehet felismerni a csaló üzeneteket. Techno Így tudjuk megtalálni az elveszett mobilunkat Segítünk beállítani és használni a Google Készülékkeresőjét és az Apple Lokátorát. Techno Apple Watch konkurens hatvanezerért: érkezik a OnePlus Watch A kínai okosóra akár két hétig bírja egyetlen töltéssel. Tudás A Monty Python alapítója húszmilliárdot kér egy digitális firkájáért
A digitális gyűjtő és műgyűjtő őrület újabb és újabb szereplőket vonz: most a Twitter vezérigazgatója és a Monty Python társulatból ismert John Cleese bocsátották áruba egy-egy alkotásukat.
Techno Az Apple az oroszoknak, a Twitter a törököknek hódolt be Egyre nehezebb a dolga a tech cégeknek a világ kormányainak akaratával és elképzeléseivel szemben. Garázs Ez a hírszerző cég azt állítja, tudni fogja a világ összes autójának a pontos helyzetét A Ulysses Group korábban már dolgozott az amerikai hadseregnek.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.