Így néznek majd ki a kalandjátékok az új PlayStationön

2020 / 05 / 14 / Rácz Tamás
Így néznek majd ki a kalandjátékok az új PlayStationön
Egy Indiana Jones-jellegű kincsvadászat képein keresztül pillanthatunk be a PlayStation-játékok látványának közeljövőjébe.

A Sony az idei év végén, várhatóan a karácsonyi szezonra időzítve tervezi megjelentetni az új PlayStation konzolt, ami az Ötödik Ezen a Néven. Természetesen a játékfejlesztők már bőszen készülnek az új hardverre szánt új játékokkal és azokkal a motorokkal, keretprogramokkal, fejlesztői környezetekkel, amelyek lehetővé teszik a legújabb technika képességeinek kihasználását.

Ennek illusztrálására tett közzé egy videót tegnap az Epic Games. A Unreal Engine keretrendszer új, szintén 5-ös számmal jelzett változatának kifinomultságát bemutató demó a felvezetés után, 1:20-nál kezdődik:

A látvány időnként már pixelméretű, külön-külön kezelt objektumokból, háromszögekből áll össze. Ezzel a részletgazdagsággal a fejlesztők elképesztő valószerűséggel játszhatnak a fénnyel és szinte teljes szabadsággal mozgathatják külön-külön a lemodellezett tárgyak, helyszínek, emberek alkotóelemeit és a hang is lenyűgöző részletességgel követheti a történéseket.


Gamernek keresel karácsonyi ajándékot? Mondjuk a tuti tippeket!
Ha nem szoktál játszani, akkor gamer barátodnak vagy családtagodnak karácsonyi ajándékot választani extra kihívást jelent, ezért az Acer segítségével mondunk öt tippet, amivel sikert arathatsz.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
A testen belül lehet három dimenzióban nyomtatni ezzel az ultrahang alapú eljárással
A testen belül lehet három dimenzióban nyomtatni ezzel az ultrahang alapú eljárással
Képzeljünk el egy világot, ahol az implantációk behelyezése, törött csontok kezelése komoly műtéti beavatkozás helyett lényegében annyit jelent, hogy az implantációt befecskendezzük a testbe, ahol az felveszi a szükséges alakot! A mostani fejlesztés épp ezt teszi egyszer lehetővé.
Utánunk gurul a napelem, hogy bárhol energiához jussunk
Utánunk gurul a napelem, hogy bárhol energiához jussunk
A robot elkíséri az embert a túrákra és kiválasztja a legoptimálisabb helyet és pozíciót a minél jobb energiatermeléshez.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.