Így néznek majd ki a kalandjátékok az új PlayStationön
2020 / 05 / 14 / Rácz Tamás
Így néznek majd ki a kalandjátékok az új PlayStationön
Egy Indiana Jones-jellegű kincsvadászat képein keresztül pillanthatunk be a PlayStation-játékok látványának közeljövőjébe.

A Sony az idei év végén, várhatóan a karácsonyi szezonra időzítve tervezi megjelentetni az új PlayStation konzolt, ami az Ötödik Ezen a Néven. Természetesen a játékfejlesztők már bőszen készülnek az új hardverre szánt új játékokkal és azokkal a motorokkal, keretprogramokkal, fejlesztői környezetekkel, amelyek lehetővé teszik a legújabb technika képességeinek kihasználását.

Ennek illusztrálására tett közzé egy videót tegnap az Epic Games. A Unreal Engine keretrendszer új, szintén 5-ös számmal jelzett változatának kifinomultságát bemutató demó a felvezetés után, 1:20-nál kezdődik:

A látvány időnként már pixelméretű, külön-külön kezelt objektumokból, háromszögekből áll össze. Ezzel a részletgazdagsággal a fejlesztők elképesztő valószerűséggel játszhatnak a fénnyel és szinte teljes szabadsággal mozgathatják külön-külön a lemodellezett tárgyak, helyszínek, emberek alkotóelemeit és a hang is lenyűgöző részletességgel követheti a történéseket.


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Kövesd a Rakétát a Facebookon is!
Kövess, üzenj, kommentelj a Rakéta Facebook oldalán!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.