Így omlott össze Baltimore legnagyobb hídja, mikor nekiütközött véletlen egy teherhajó 2024 / 03 / 26 / Felkai Ádám

Komoly katasztrófa történt Baltimore-ban: a baleset keleti parti idő szerint (Eastern Time, ET) körülbelül 1:30-kor történt március 26-án, ami a középeurópai idő szerint (CET) 06:30-nak felel meg. Ekkor a Patapsco folyón átívelő Francis Scott Key hídnak ütközött a szingapúri lobogó alatt közlekedő konténerhajó, a Dali. Az incidens miatt több tucat jármű és hozzávetőleg 20 építőmunkás zuhant a 8 celsius-fokos vízbe, miközben félő volt az is, hogy a hajó felrobban – a járműből nem csak konténerek zuhantak a vízbe, de gázolaj is ömlött a folyóba. A híd a város egy jelentős artériája, amelyen naponta körülbelül 30 000 jármű közlekedik, mostanra használhatatlan lett. A katasztrófa elhárítását a parti őrség, a helyi tűzoltóság és egyéb katasztrófavédelmi erők végzik. (Forrás: Daily Mail Online)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Az agyi folyamat, ami miatt túlérzékeny lesz az ember a kialvatlanságtól
Az agyi folyamat, ami miatt túlérzékeny lesz az ember a kialvatlanságtól
Matthew Walker alvástudományi szakértő magyarázza el, milyen hatása van az emberi testre az alváshiánynak és az álmoknak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.