Ilyen lesz az utcai közlekedés, mikor megjelennek a kilencven fokban forduló kerekek az autókon 2023 / 05 / 06 / Bobák Zsófia

A Hyundai Mobis által fejlesztett e-corner technológia új és egyedi képességekkel ruházza fel az elektromos járműveket: lehetőséget ad rá, hogy az autóval sokkal egyszerűbben és helytakarékosabban lehessen teljes fordulatot tenni és a parkolást is jelentősen könnyíti az oldalazó mozgásnak köszönhetően. A Crab Driving elnevezésű manőver a kerekek kialakítása miatt kivitelezhető: a platform ugyanis kilencven fokban forduló, külön-külön meghajtással ellátott kerekeket tartalmaz. A cég először kisbuszokba, az M.Vision POP és 2GO prototípusaiba építve tesztelte az e-corner platformot, de időközben néhány Ioniq 5 modellbe is behelyezték és egy új videóban azt is bemutatták, hogy boldogul a különleges jármű valódi forgalmi szituációkban. (Fotó: Hyundai Mobis)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
A Max Space stadion méretű, de olcsón és könnyen telepíthető űrállomásokat ígér. A 2026-ban fellőtt első modult követően pedig ilyenekben élhetnek az emberek majd a Holdon, és aztán a Marson is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.