Itt a felfújható robogó, amit használat után egyszerűen elcsomagolhatunk a táskánkba 2020 / 05 / 19 / Bobák Áron

Az elmúlt években egyre-másra jelennek meg a közlekedést forradalmasító ötletek: önvezető autók, autómegosztó szolgáltatások, közösségi rollerek versenyeznek a kegyeinkért, most pedig itt az új trónkövetelő, a Poimo.                                                                                                                   A Mercari R4D és a Tokiói Egyetem által kifejlesztett felfújható robogó TPU-ból készült, abból az anyagból, amit a telefonoknál kissé pontatlanul szilikontoknak szoktunk nevezni. Ennek köszönhetően igencsak rugalmas, vagyis a kerekek, az akksi és az elektromos motor leszerelése után akár egy hátizsákba is elcsomagolható.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.