Itt a nemhivatalos magyar koronavírus-fertőzési térkép

2020 / 03 / 18 / Rácz Tamás
Itt a nemhivatalos magyar koronavírus-fertőzési térkép
Az állami tájékoztatás egyelőre nem közölt térképet a járvány terjedéséről, egy állampolgár viszont megtette.

Magyarországon a hivatalos járványügyi tájékoztatásban egyelőre nem adják ki a vírus terjedésével kapcsolatos földrajzi adatokat. Európában tudomásunk szerint csak Szerbia jár el így, mindenhol máshol nyilvános, hogy merre jár a vírus.

Persze 2020-ban már nincs olyan, hogy valamiről van információ és az nem kerül ki a közönség elé. El is készült az interneten található NEM HIVATALOS infók alapján az első privát koronavírus-térkép:

Katt a képre az online térképért!

Ismételjük: az itt szereplő esetleírások, adatok, infók nem hivatalosak. A pandemia.hu bejegyzője egy esztergomi magánszemély, aki az oldal impresszumában részletesen kifejti, miért hozta létre ezt a weboldalt. Az oldalon a netről gyűjtött infók is olvashatók az egyes regisztrált fertőzések hátteréről.


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ugyanattól a férfitól kapott szem szifiliszt öt nő is
Ugyanattól a férfitól kapott szem szifiliszt öt nő is
A precedens nélküli eset során öt nő kapta el a szifilisz egy ritka formáját ugyanattól a férfitól. Ez a baktérium már a fertőzés korai fázisában is súlyos látószervi és idegrendszeri károkat okozhat, és ez az első dokumentált eset a heteroszexuálisok közötti terjedésre egy ilyen csoportban. Felmerül, hogy egy új, agresszívabb baktériumtörzs megjelenése állhat a háttérben.
19. századi fotók kelnek életre a 150 éves Budapest születését bemutató kisfilmben
19. századi fotók kelnek életre a 150 éves Budapest születését bemutató kisfilmben
Budapest fenállásának 150. évfordulója alkalmából készült a látványos kisfilm, amelyben több mint 100 archív felvételt elevenítettek meg a különleges, úgynevezett parallax képalkotási technika segítségével.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.