Itt a nemhivatalos magyar koronavírus-fertőzési térkép

2020 / 03 / 18 / Rácz Tamás
Itt a nemhivatalos magyar koronavírus-fertőzési térkép
Az állami tájékoztatás egyelőre nem közölt térképet a járvány terjedéséről, egy állampolgár viszont megtette.

Magyarországon a hivatalos járványügyi tájékoztatásban egyelőre nem adják ki a vírus terjedésével kapcsolatos földrajzi adatokat. Európában tudomásunk szerint csak Szerbia jár el így, mindenhol máshol nyilvános, hogy merre jár a vírus.

Persze 2020-ban már nincs olyan, hogy valamiről van információ és az nem kerül ki a közönség elé. El is készült az interneten található NEM HIVATALOS infók alapján az első privát koronavírus-térkép:

Katt a képre az online térképért!

Ismételjük: az itt szereplő esetleírások, adatok, infók nem hivatalosak. A pandemia.hu bejegyzője egy esztergomi magánszemély, aki az oldal impresszumában részletesen kifejti, miért hozta létre ezt a weboldalt. Az oldalon a netről gyűjtött infók is olvashatók az egyes regisztrált fertőzések hátteréről.


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.