Itt egy új Nirvana-szám, amit egy mesterséges intelligencia írt 2020 / 06 / 19 / Bobák Áron

Bár a kilencvenes évek meghatározó grunge zenekara már több, mint huszonöt éve nem létezik, a Funk Turkey által létrehozott "Smother" című szám tényleg úgy szól, mintha véletlenül lemaradt volna a Nevermindról.                                                                                                                                               Az ember-gép kooperációban készült szám dalszövegét teljes egészében a mesterséges intelligencia írta, a zenét és az éneket viszont a Youtube-csatorna készítője szerezte és játszotta/énekelte fel "a konyhában, egy régi Stratocasterrel és egy vacak mikrofonnal". Figyelembe véve, hogy a végeredmény tényleg úgy szól, mint egy original Nirvana-szám, mi ettől talán még jobban le vagyunk nyűgözve, mint a mesterséges intelligencia olyan nyelvi leleményeitől, mint a "Meg tudnám enni a szív alakú ételtároló dobozodat" vagy a "Hé, állj! Elkaptam egy szúnyogot!" sorok. (Borítókép: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images)
Gamernek keresel karácsonyi ajándékot? Mondjuk a tuti tippeket!
Ha nem szoktál játszani, akkor gamer barátodnak vagy családtagodnak karácsonyi ajándékot választani extra kihívást jelent, ezért az Acer segítségével mondunk öt tippet, amivel sikert arathatsz.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Elképesztő rekord: a globális netes adatforgalom húszszorosát továbbították egyetlen másodperc alatt
Elképesztő rekord: a globális netes adatforgalom húszszorosát továbbították egyetlen másodperc alatt
Ízlelgessük: 22,9 pebit/s adatátviteli sebesség – ennyit értek el ugyanis japán mérnökök egy új optikai szállal.
Hogyan lesz Magyarországon tízmillióval több fa?
Hogyan lesz Magyarországon tízmillióval több fa?
Ennek járt a végére a legutóbbi Kávézó a világ végén, a radiocafén.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.