Itt egy új Nirvana-szám, amit egy mesterséges intelligencia írt 2020 / 06 / 19 / Bobák Áron

Bár a kilencvenes évek meghatározó grunge zenekara már több, mint huszonöt éve nem létezik, a Funk Turkey által létrehozott "Smother" című szám tényleg úgy szól, mintha véletlenül lemaradt volna a Nevermindról.                                                                                                                                               Az ember-gép kooperációban készült szám dalszövegét teljes egészében a mesterséges intelligencia írta, a zenét és az éneket viszont a Youtube-csatorna készítője szerezte és játszotta/énekelte fel "a konyhában, egy régi Stratocasterrel és egy vacak mikrofonnal". Figyelembe véve, hogy a végeredmény tényleg úgy szól, mint egy original Nirvana-szám, mi ettől talán még jobban le vagyunk nyűgözve, mint a mesterséges intelligencia olyan nyelvi leleményeitől, mint a "Meg tudnám enni a szív alakú ételtároló dobozodat" vagy a "Hé, állj! Elkaptam egy szúnyogot!" sorok. (Borítókép: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
1784-ben száz robot dolgozik egy közös agyra kapcsolódva
1784-ben száz robot dolgozik egy közös agyra kapcsolódva
1784 ez esetben nem egy évszám, hanem egy épület, méghozzá a világ első robotbarát épülete, amelyet a technológiával való kísérletezéshez terveztek.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.