Ízekre szedik a PlayStation 5-öt 2020 / 10 / 07 / Felkai Ádám

A videó célja, hogy bemutassa mennyire könnyű a konzol karbantartása, sőt akár javítása is. Kiderül az is, hogy a készülék valóban hatalmas, még a premieres PlayStation 3-nál is nagyobb. A két fehér műanyaglap könnyedén eltávolítható, ami után előkerül a hatalmas ventilátor. A ventilátor mellett porcsapdák (kettő nagyobb, háromszög alakú nyílás) is helyet kaptak, ezekből porszívózhatjuk ki az összegyűlt port. Remélhetőleg gondos karbantartás mellett elkerülhető, hogy a készülék a PlayStation 4 Pro-hoz hasonlóan hangos legyen. A konzol mérete egyébként azzal is magyarázható, hogy így jobb benne a légáram, elvileg ez is segít, hogy csendesebb legyen, mint az előző generációs felmenői. Sokat mindenesetre már nem kell várnunk a gépre, mivel november elején jelenik meg. Már csak abban kell reménykednünk, hogy nekünk is jut az első darabokból a kezdeti kavarodás ellenére is.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Összehasonlítottuk a három legjobb, ingyenes mesterséges intelligenciát
Összehasonlítottuk a három legjobb, ingyenes mesterséges intelligenciát
A ChatGPT, a Gemini és a Claude a programjavaslatok és a bevásárlólista mellett még Petőfi Szeptember végénjét is kiegészítette nekünk.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.