Jöhet a havi 170 ezer forintos Tinder-előfizetés

2023 / 04 / 19 / Bodnár Barna
Jöhet a havi 170 ezer forintos Tinder-előfizetés
Egyelőre semmit nem tudni arról, milyen plusz szolgáltatásokat kaphatnak majd a felhasználók a havi 500 dolláros összegért cserébe. Az elképzelés még tesztelés alatt van, változhat az ára, és a funkciói is.

A Tinder a lenagyobb nemzetközi társkereső alkalmazás, a világ 197 országában több mint 75 millió aktív felhasználóval rendelkezik. A szoftver által nyújtott partnerkeresési alapszolgáltatás jelenleg ingyenes, a felhasználók plusz költség ellenében viszont olyan egyéb prémium funkciókat érhetnek el, amelyek előnyt jelenthetnek számukra, például az általuk preferált szingli nők, vagy férfiak nagyobb valószínűséggel találnak rájuk az alkalmazásban böngészve, mint azokra, akik csak a Tinder ingyenes verzióját használják.

Mark Van Ryswyk, a Tinder termékigazgatója egyelőre semmilyen részletet nem árult el arról, az új, meglehetősen drágának mondható, 500 dolláros (körülbelül 170 ezer forintos) Vault nevű előfizetés pontosan milyen extrákat fog nyújtani. Van Ryswyk azt mondta, azt vizsgálják, hogy tudnák még hatékonyabbá tenni a Tindert, és arra is rámutatott, hogy a The League nevű exkluzív társkereső heti 1000 dolláros (mintegy 340 ezer forintos) ára ellenére is sikeresnek bizonyult. Valószínűleg az új funkció fejlesztése iránti igény a Tinder bevételével is összefüggésben van, ugyanis a randiapp-óriás 2022 utolsó negyedévében bejelentette a cég fennállása óta előforduló legelső visszaesését. Valószínűleg ez van amögött is, hogy a Tinder anyacége, a Match Group munkaerő-állományának 8 százalékát leépítette, és kibővítette a Tinder idei ütemtervét, amely részeként az új prémium előfizetést is beveztheti majd.

A Tinder Vault tesztelése nem könnyű feladat egy olyan időszakban, amikor a felhasználók egyre ártudatosabbak, és ahol csak lehet, csökkentik a költségeiket, hogy megbirkózzanak a magas inflációval és áremelkedésekkel. Van Ryswyk azt mondja, ennek ellenére a The League tagjai körében nem volt érezhető a visszaesés, ami azt mutatja, hogy a randevúzni vágyók bizonyos csoportja - akiket a vezető "elkötelezett randizóknak" nevezett - ellenálló a gazdasági viszonyokkal szemben.

A Tinder az új funkció bevezetése mellett azt is fontolgatja, hogy heti előfizetési opciót tegyen elérhetővé a Tinder Plus szolgáltatásra azoknak, akik esetleg nem akarják egy teljes hónapig vagy évig használni a prémium hozzáférést.

Az ultra-prémium funkció tesztüzeme egyébként egybeesik a cég eddigi legnagyobb arculatváltásával is. A sokak által csak egyéjszakás kalandokat kínáló alkalmazásként ismert Tinder megpróbálja megváltoztatni a megítélését, és nemrég elindította első marketingkampányát, amelyben azt hangsúlyozza, hogy a tinderes randikból hosszú távú kapcsolatok is kialakulhatnak.

(Borítókép: Getty Images/CreativeDesignArt)


memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.