Kevlár bevonatú motoros zakót terveztek a kevésbé vad motorosoknak 2021 / 05 / 24 / Bobák Zsófia

A motoros életmódot ritkán párosítjuk az élére vasalt nadrágokkal és ingekkel, pláne sikkes zakóval, pedig motorozni nem csak bőrdzsekiben lehet. Sokan használják a kétkerekű járműveket munkába menet és ilyenkor jól jön, ha érkezéskor nem kell átöltözni, hanem egyből le is lehet ülni a konferenciaasztalhoz, legalábbis ez volt a koncepció a Brummell Blaser tervezésekor, amely nem csak dekoratív külsőt kölcsönöz a szelíd motorosnak, hanem meg is védi, többé-kevésbé, a zakózás során keletkező sérülésektől. Ehhez a DuPont Kevlár bevonat mellett a váll-, és könyökrészbe beépített protektor gondoskodik, a szél ellen pedig a lecsatolható mellény véd. A Pokol Angyalai ugyan könnyen kinéznék maguk közül a blézer viselőjét, de egy olasz városi miliőbe tökéletesen be lehet olvadni vele és George 'Beau' Brummell, 18. századi angol dandy és divatikon is bizonyára áldását adná rá. Egyelőre Kickstarteren rendelhető meg a zakó 529 dollárért (152 000 forint), a szállítás a vásárlókhoz októberben kezdődik a tervek szerint. (Kép: Brummell)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Az “új Concorde” – így emelkedett levegőbe a következő generációs szuperszonikus kereskedelmi gép
Az XB-1 a Concorde óta az első nem katonai szuperszonikus repülő, amely visszahozhatja a szuperszonikus kereskedelmi repülés korszakát. A gép most először emelkedett a magasba, amiről videó is készült.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.