Kevlár bevonatú motoros zakót terveztek a kevésbé vad motorosoknak 2021 / 05 / 24 / Bobák Zsófia

A motoros életmódot ritkán párosítjuk az élére vasalt nadrágokkal és ingekkel, pláne sikkes zakóval, pedig motorozni nem csak bőrdzsekiben lehet. Sokan használják a kétkerekű járműveket munkába menet és ilyenkor jól jön, ha érkezéskor nem kell átöltözni, hanem egyből le is lehet ülni a konferenciaasztalhoz, legalábbis ez volt a koncepció a Brummell Blaser tervezésekor, amely nem csak dekoratív külsőt kölcsönöz a szelíd motorosnak, hanem meg is védi, többé-kevésbé, a zakózás során keletkező sérülésektől. Ehhez a DuPont Kevlár bevonat mellett a váll-, és könyökrészbe beépített protektor gondoskodik, a szél ellen pedig a lecsatolható mellény véd. A Pokol Angyalai ugyan könnyen kinéznék maguk közül a blézer viselőjét, de egy olasz városi miliőbe tökéletesen be lehet olvadni vele és George 'Beau' Brummell, 18. századi angol dandy és divatikon is bizonyára áldását adná rá. Egyelőre Kickstarteren rendelhető meg a zakó 529 dollárért (152 000 forint), a szállítás a vásárlókhoz októberben kezdődik a tervek szerint. (Kép: Brummell)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Felszerelték a B-2 Spiritet az USA legújabb atombombájával
Felszerelték a B-2 Spiritet az USA legújabb atombombájával
Remélhetőleg sosem fogják élesben bevetni.
“Elképzelhetetlen” veszélyben a kereskedelmi repülőjáratok az egyre hevesebb GPS-támadások miatt
“Elképzelhetetlen” veszélyben a kereskedelmi repülőjáratok az egyre hevesebb GPS-támadások miatt
A kereskedelmi járatok a Közel-Kelet felett “elképzelhetetlen” fenyegetéssel szembesülnek újabban: a GPS-rendszert ért, eddig példátlan “spoofing” támadások miatt szeptember óta több tucat esetben hibásodtak meg a navigációs rendszerek. A helyzetet rontja, hogy egyelőre nem lehet pontosan tudni, ki áll a támadások mögött, és ezek elhárítására sincs jelenleg ötlet.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.