Minden, amit a koronavírusról tudni akartál, egy videóban 2020 / 03 / 25 / Bobák Áron

Tudtad, hogy nem is maga a vírus jelenti a legnagyobb veszélyt? És azt, hogy miért hatásos a szappan a vírusokkal szemben? Ha az elmúlt hetekben elfelejtettél újságot olvasni, vagy úgy érzed, hogy maradtak még kérdéseid a koronavírussal kapcsolatban, az Our World In Data és a Kurzgesagt Youtube-csatorna magyar felirattal is ellátott videójából minden kérdésedre választ kapsz. (Ha nem látod a feliratot, akkor a jobb alsó sarokban tudod bekapcsolni, a fogaskerék melletti ikonnal).
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Hogyan állapítja meg a testünk, hogy mikor ettünk eleget?
Hogyan állapítja meg a testünk, hogy mikor ettünk eleget?
A test a ghrelin peptidhormon termelésével jelzi, hogy itt az ideje az evésnek. De honnan tudjuk, hogy mikor érdemes leállni? A videóból kiderül.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.