Minden, amit a koronavírusról tudni akartál, egy videóban 2020 / 03 / 25 / Bobák Áron

Tudtad, hogy nem is maga a vírus jelenti a legnagyobb veszélyt? És azt, hogy miért hatásos a szappan a vírusokkal szemben? Ha az elmúlt hetekben elfelejtettél újságot olvasni, vagy úgy érzed, hogy maradtak még kérdéseid a koronavírussal kapcsolatban, az Our World In Data és a Kurzgesagt Youtube-csatorna magyar felirattal is ellátott videójából minden kérdésedre választ kapsz. (Ha nem látod a feliratot, akkor a jobb alsó sarokban tudod bekapcsolni, a fogaskerék melletti ikonnal).
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.