Közös videóklipben dicsőíti a világ legnagyobb hordozórakétáját a Pearl Jam énekese és a NASA 2022 / 03 / 20 / Palotai Nándor

Eddie Vedder, a kilencvenes évek elején alakult világhírű amerikai rockzenekar, a Pearl Jam énekese az új, Invincible című számához készült videóklipjében a NASA Space Launch System (SLS) hordozórakétája a főszereplő. A világ eddigi legnagyobb rakétája csütörtökön gördült ki a Kennedy Űrközpont összeszerelőcsarnokából, hogy az Artemis program keretében még az év első felében - egyelőre személyzet nélkül - elinduljon a világűrbe, és megkerülje a Holdat.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.