Látványos videóval köszöntek be a kínai humanoid robotok 2023 / 11 / 26 / Bobák Áron

A kínai Fourier Intelligence robotjai talán nem tartoznak a legmozgékonyabb gépek közé, viszont annál hasznosabbak lesznek az emberiség számára: ha lehet hinni a cég állításának, akkor a július elején, a sanghaji World Artificial Intelligence konferencián bemutatott GR1 típus akár 50 kilogrammot is meg tud emelni, így szó szerint leveszi a terhet az emberek válláról. A gyártó elsősorban idősebb embereknek szánja, akiknek már ahhoz is segítségre van szükségük, hogy felkeljenek az ágyból vagy kimenjenek a vécére, de a robot állítólag arra is alkalmas lesz, hogy önállóan tolja a kerekesszéket. A Fourier Intelligence az év végéig 100 darab, "alapképességekkel" rendelkező GR1-es robot leszállítását tervezi, amelyek többsége kutatás-fejlesztési központokba kerül majd azzal a céllal, hogy a praktikus szempontokat figyelembe véve fejlesszék őket tovább. (IE)
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Az elázott mobil menjen azonnal egy zacskó rizsbe? Az Apple szerint semmiképp
Az elázott mobil menjen azonnal egy zacskó rizsbe? Az Apple szerint semmiképp
Évekig tartotta magát ez a tévhit, talán arra is van magyarázat, hogy miért.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.