Lenyűgöző a fénnyel festett, stop-motion angyal 2022 / 12 / 23 / Felkai Ádám

Darren Pearson, más néven DARIUSTWIN, művész és fotós, aki egyedi és látványos, úgynevezett fényfestészeti alkotásokat készít. Munkássága számos nagy cég elismerését és figyelmét kivívta, feleségével, Jordannel pedig sikeres üzletet építettek művészeti és fényfestő eszközeik köré. A pár mostanra a fényfestés iránti szenvedélyét sikeres karrierré váltotta, és a legjobb ügyfelekkel működnek együtt. A lenti a stop-motion animáció 1012 darab fényfestéses képből áll, és ezek mindegyikéhez kézzel rajzolták a „fényt”. A stop-motion animáció egy olyan filmkészítési technika, amely során a képkockákat fényképezőgéppel rögzítik, és úgy rendezik sorba őket, hogy az így létrehozott képsoron látszólag mozgás történik. A technika lényege, hogy a képkockákat kis lépésekben változtatják, így a végeredmény az, mintha az objektumok valóságos mozgásban lennének. A stop motion animációs filmek gyakran készülnek tárgyakból, például papírból vagy plüssállatokból, de mint látható, akár fényből is. (Forrás: DARIUSTWIN)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Bárkit szuperhőssé változtat a minden terepen használható exoszkeleton
Bárkit szuperhőssé változtat a minden terepen használható exoszkeleton
Az állóképesség már nem szükséges követelmény az extrém túrázáshoz – legalábbis ezt ígéri a sci-fiből szalajtott, AI-vezérelt exoszkeleton.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.