Lenyűgöző utazás egy sejt belsejébe 2021 / 07 / 04 / Felkai Ádám

A magyar feliratos videó molekuláris szinten, részletesen bemutatja, mi zajlik egy fehérvérsejt belsejében egy gyulladásos folyamat elindulásakor. A videó követi a modern biológiaoktatás hagyományait, amennyiben 3D animációként ábrázol molekuláris folyamatokat, annyiban azonban eltér ezektől, hogy sokkal inkább törekszik egy látványos, „moziszerű” élmény visszaadására. Az eredetileg The Inner Life of the Cell című filmet az XVIVO csapata készítette a Harvard megbízásából. A munka grafikai részében vezető orvosi illusztrátorok és animátorok vettek részt, és a legtöbb folyamat a Harvard kutatójának, Alain Viel-nek a munkáján alapszik. A 8,5 percnyi anyag 14 hónap alatt készült el, a magyar felirat pedig az Alma Pater YouTube csatorna munkája. (Kép, forrás: Wikipedia)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Drámain változnak az egészségügyi trendek: új vezető betegséget azonosítottak a világban
Drámain változnak az egészségügyi trendek: új vezető betegséget azonosítottak a világban
A korábbi vezető betegség globálisan a szív- és érrendszeri megbetegedések együttese volt.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.