Már jelnyelven is lehet kommunikálni a metaverzumban 2022 / 11 / 05 / Bobák Áron

A Meta egy igencsak hasznos funkcióval bővítette a Quest 2 kontrollerének képességeit, ami immár a felhasználók ujjmozgását is képes érzékelni. A VRchat nevű platform rögtön fel is ismerte az ebben rejlő lehetőségeket, és lehetővé tette, hogy a programban jelnyelvvel is lehessen kommunikálni. Bár a megoldásnak még vannak hiányosságai, például hogy a felhasználók nem tudják megérinteni a testüket, amire a jelnyelvben bizonyos kifejezésekhez szükség van, de a Jenny nevű felhasználó videója alapján a jelnyelvet használók még ezzel együtt is igencsak kifinomultan tudnak kommunikálni a virtuális világban.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.