Megkülönböztethetetlen a valóságtól a világ legélethűbb videójátéka 2023 / 04 / 25 / Bobák Áron

Az Unrecordról kiadott videót elnézve nem csoda, hogy sokan átverésre gyanakodtak, hiszen az egy az egyben úgy néz ki, mintha egy rendőr testkamerájával készült volna. Az egyszemélyes FPS-ben egy speciális alakulat egyik tagját irányíthatjuk majd, és noha a játékmenetről a néhány perces demóból nem sok derült ki, az már most biztosan kijelenthető, hogy megjelenésekor az Unrecord lesz a valaha készített legvalósághűbb játék. Ahogy arról a Telex is beszámolt, a grafikai megvalósítás olyannyira jól sikerült, hogy a Drama nevű francia fejlesztőcégnek a demó megjelenése után a Steamen kellett tisztáznia a velük szemben felmerült vádakat. Itt azt írják, hogy a bemutató teljes egészében az Unreal Engine 5 nevű grafikus motorral készült, mégpedig valós időben, vagyis nem előre renderelt videóról van szó. Hogy biztosan eloszlassa a kétségeket, Alexandre Spindler, a fejlesztőcég egyik vezetője egy másik videót is megosztott Twitteren, amelyen az látható, ahogy a játékos simán átgyalogol a falakon, bizonyítva, hogy nem a való világban felvett videóról van szó. A Drama a gépigényről egyelőre nem árult el konkrétumokat, de mint írják, a realisztikus effektek nem csak a poligonok számán vagy a textúra felbontásán múlnak, ennek köszönhetően pedig "lehetséges lesz kevésbé erős gépeken is átélni az immerzív élményt."
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Az Amazon létrehozta az egymilliárd paraméteres szövegfelolvasó modellt, de nem adja az emberek kezébe
Az Amazon létrehozta az egymilliárd paraméteres szövegfelolvasó modellt, de nem adja az emberek kezébe
A BASE TTS-t százezer órányi nyilvánosan elérhető beszédfelvételen gyakorlatoztatták és minden eddiginél természetesebb hangot tudnak létrehozni a segítségével.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.