Megkülönböztethetetlen a valóságtól a világ legélethűbb videójátéka 2023 / 04 / 25 / Bobák Áron

Az Unrecordról kiadott videót elnézve nem csoda, hogy sokan átverésre gyanakodtak, hiszen az egy az egyben úgy néz ki, mintha egy rendőr testkamerájával készült volna. Az egyszemélyes FPS-ben egy speciális alakulat egyik tagját irányíthatjuk majd, és noha a játékmenetről a néhány perces demóból nem sok derült ki, az már most biztosan kijelenthető, hogy megjelenésekor az Unrecord lesz a valaha készített legvalósághűbb játék. Ahogy arról a Telex is beszámolt, a grafikai megvalósítás olyannyira jól sikerült, hogy a Drama nevű francia fejlesztőcégnek a demó megjelenése után a Steamen kellett tisztáznia a velük szemben felmerült vádakat. Itt azt írják, hogy a bemutató teljes egészében az Unreal Engine 5 nevű grafikus motorral készült, mégpedig valós időben, vagyis nem előre renderelt videóról van szó. Hogy biztosan eloszlassa a kétségeket, Alexandre Spindler, a fejlesztőcég egyik vezetője egy másik videót is megosztott Twitteren, amelyen az látható, ahogy a játékos simán átgyalogol a falakon, bizonyítva, hogy nem a való világban felvett videóról van szó. A Drama a gépigényről egyelőre nem árult el konkrétumokat, de mint írják, a realisztikus effektek nem csak a poligonok számán vagy a textúra felbontásán múlnak, ennek köszönhetően pedig "lehetséges lesz kevésbé erős gépeken is átélni az immerzív élményt."
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Már készítik a terepet Bill Gates nátriumhűtésű atomreaktorának
Már készítik a terepet Bill Gates nátriumhűtésű atomreaktorának
Wyomingban üzemel majd a nátriumhűtésű gyorsreaktor, amit Bill Gates 2008-ban alapított cége, a TerraPower fog felépíteni. A létesítmény az üzletember szerint az eddigieknél biztonságosabb és hatékonyabb lesz, a hozzá tartozó energiasziget konstrukcióját pedig hamarosan el is kezdik, pedig az engedélyeket az atomreaktorra még nem kapták meg.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.