Megkülönböztethetetlen a valóságtól a világ legélethűbb videójátéka 2023 / 04 / 25 / Bobák Áron

Az Unrecordról kiadott videót elnézve nem csoda, hogy sokan átverésre gyanakodtak, hiszen az egy az egyben úgy néz ki, mintha egy rendőr testkamerájával készült volna. Az egyszemélyes FPS-ben egy speciális alakulat egyik tagját irányíthatjuk majd, és noha a játékmenetről a néhány perces demóból nem sok derült ki, az már most biztosan kijelenthető, hogy megjelenésekor az Unrecord lesz a valaha készített legvalósághűbb játék. Ahogy arról a Telex is beszámolt, a grafikai megvalósítás olyannyira jól sikerült, hogy a Drama nevű francia fejlesztőcégnek a demó megjelenése után a Steamen kellett tisztáznia a velük szemben felmerült vádakat. Itt azt írják, hogy a bemutató teljes egészében az Unreal Engine 5 nevű grafikus motorral készült, mégpedig valós időben, vagyis nem előre renderelt videóról van szó. Hogy biztosan eloszlassa a kétségeket, Alexandre Spindler, a fejlesztőcég egyik vezetője egy másik videót is megosztott Twitteren, amelyen az látható, ahogy a játékos simán átgyalogol a falakon, bizonyítva, hogy nem a való világban felvett videóról van szó. A Drama a gépigényről egyelőre nem árult el konkrétumokat, de mint írják, a realisztikus effektek nem csak a poligonok számán vagy a textúra felbontásán múlnak, ennek köszönhetően pedig "lehetséges lesz kevésbé erős gépeken is átélni az immerzív élményt."
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.