Megműtötték az agyát, ő közben hegedült 2020 / 02 / 19 / Felkai Ádám

Nem feltűnősködésből került sor a váratlan helyen előadott hegedűszólóra, hanem mert az orvosok így bizonyosodtak meg arról, hogy a finommozgásért és koordinációért felelős agyi központoknak nem esik baja a nagyfokú precíziót igénylő beavatkozás alatt. Az 53 éves Dagmar Turnernél néhány roham után diagnosztizálták az elváltozást. Az asszony nagyon félt attól, hogy többé nem fog tudni játszani. Mivel pedig a tumor a jobb homloklebenyében helyezkedett el, közel a bal kezének finom mozgatásáért felelős központhoz, így az orvosoknak milliméter pontosnak kellett lenniük. (Kép: Flickr/James Terry)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Az egész világot elláthatná inzulinnal egy nagy csorda génmódosított tehén teje
Az egész világot elláthatná inzulinnal egy nagy csorda génmódosított tehén teje
Olcsóbb és több inzulin – ezt ígéri a biotechnológiai csoda, a barna tehén, amely nem csak tejet, de mellette humán inzulint is termel.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.