Megműtötték az agyát, ő közben hegedült 2020 / 02 / 19 / Felkai Ádám

Nem feltűnősködésből került sor a váratlan helyen előadott hegedűszólóra, hanem mert az orvosok így bizonyosodtak meg arról, hogy a finommozgásért és koordinációért felelős agyi központoknak nem esik baja a nagyfokú precíziót igénylő beavatkozás alatt. Az 53 éves Dagmar Turnernél néhány roham után diagnosztizálták az elváltozást. Az asszony nagyon félt attól, hogy többé nem fog tudni játszani. Mivel pedig a tumor a jobb homloklebenyében helyezkedett el, közel a bal kezének finom mozgatásáért felelős központhoz, így az orvosoknak milliméter pontosnak kellett lenniük. (Kép: Flickr/James Terry)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Rekonstruálták a “Sárkányember”, fajunk legközelebbi rokonának a hatalmas fejét
Rekonstruálták a “Sárkányember”, fajunk legközelebbi rokonának a hatalmas fejét
Masszív test, négyzet alakú szemüregek, hatalmas fogak, gigantikus fej – a Homo longi, vagy másnéven a Sárkányember fajunk legközelebbi rokona, aki teljesen adaptálódott a fagyos körülményekhez.
Mi köze a bubópestisnek az emberi száj jelenlegi egészségéhez?
Mi köze a bubópestisnek az emberi száj jelenlegi egészségéhez?
Némileg hátborzongató, de a bubópestis hatásai a mai napig jelen lehetnek az emberi szájüregben, sőt a cukorbetegség megnövekedett kockázatához, valamint egy szájbetegséghez is hozzájárulhattak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.