Megőrizte az örökkévalóságnak a peches kaszáspók erekcióját a gyanta

2020 / 06 / 19 / Felkai Ádám
Megőrizte az örökkévalóságnak a peches kaszáspók erekcióját a gyanta
A 99 millió éves kaszáspók éppen nemi aktushoz készülődött – ezért is látható a teljes fegyverzet, melyet amúgy a pók teste rejt –, amikor a végzet utolérte őt.

Ezzel pedig a gyanta nem tett túl nagy szívességet a póknak, ám a tudománynak annál inkább: ez az első férfi nemi szerv, mely ily módon megőrződött az utókor számára.

null

null

A pókerekcióról 2016-ban írt tudományos munkából kiderül az is, hogy a leletet Burmában találták. A cikkben ezután kimerítően ismertetik a pénisz alakját, amely úgy tűnik, elég egyedi, és egyben segítheti az állat rendszertani besorolását.

Amúgy több más morfológiai jellemzővel együtt a pénisz is abba az irányba mutat (elnézést!), hogy az állat a kaszáspókok egy mára kihalt családjába tartozott.


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.