Melyik a világon a leggyorsabb ember által alkotott eszköz? 2023 / 03 / 22 / Felkai Ádám

A videó a RED SIDE YouTube-csatorna alkotása, és mint írják, a sebesség és a megtett távolság kiszámítása könnyű volt, ami már nehezebb, az a jelenetek felépítése. Referenciaként egyéb dolgok is láthatóak, csak hogy megértsük ezen eszközök valódi sebességét. A videóhoz nyilvánosan elérhető adatokat, Google keresést és egyéb módszereket használtak, de azt a készítők is elismerik, hogy akadhatnak téves információk. Ettől független ez egy igen látványos videó, szóval induljon is a verseny!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.