Melyik a világon a leggyorsabb ember által alkotott eszköz? 2023 / 03 / 22 / Felkai Ádám

A videó a RED SIDE YouTube-csatorna alkotása, és mint írják, a sebesség és a megtett távolság kiszámítása könnyű volt, ami már nehezebb, az a jelenetek felépítése. Referenciaként egyéb dolgok is láthatóak, csak hogy megértsük ezen eszközök valódi sebességét. A videóhoz nyilvánosan elérhető adatokat, Google keresést és egyéb módszereket használtak, de azt a készítők is elismerik, hogy akadhatnak téves információk. Ettől független ez egy igen látványos videó, szóval induljon is a verseny!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Irány a Mars a NASA pulzusos plazma rakétájával!
Irány a Mars a NASA pulzusos plazma rakétájával!
Az oda-vissza út a Marsra jelenleg két évig tart – a pulzusos plazma rakétával mindez 7 hónapra olvad. A rakéta bizonyos szempontból a Starshipet is lepipálná.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.