Mesterséges izmokat használó, megtermett robotgiliszta segíthet feltárni a nehezen elérhető földalatti járatokat 2022 / 04 / 20 / Palotai Nándor

A Tokiói Műszaki Intézet robotikai fejlesztésekkel foglalkozó Suzumori Endo Labjának kutatói fejlesztették ki azt a hosszúkás robotot, mely rugalmas anyagból készült mesterséges izmok segítségével közlekedik, perisztaltikus mozgást végezve. A robot már több teszt során is bizonyította, hogy életképes koncepcióra alapul: a robotgiliszta ugyanis nemcsak több különböző formájú és átmérőjű alagútban volt képes gond nélkül közlekedni, de még egy függőleges csőben is tudott felfele is mozogni. (Fotó: Suzumori Endo Lab)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Hogyan állapítja meg a testünk, hogy mikor ettünk eleget?
Hogyan állapítja meg a testünk, hogy mikor ettünk eleget?
A test a ghrelin peptidhormon termelésével jelzi, hogy itt az ideje az evésnek. De honnan tudjuk, hogy mikor érdemes leállni? A videóból kiderül.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.