Milyen jó lenne, ha a hegyimentők tudnának repülni! Most már tudnak 2020 / 09 / 30 / Felkai Ádám

Korábban már írtunk a A Gravity Industries, az angliai Salisbury-ben működő startup által fejleszte Jet Suitról. Az eszköz lényegében öt hajtómű segítségével repülővé alakítja az emberi testet. Vezetni jelenleg nem könnyű, komoly fizikumot követelő feladat. Ráadásul csak 85 kilót bír el. Arra viszont tökéletes, hogy egy mentődolgozót gyorsan akár egy nehezen megközelíthető helyre juthasson, ahol megkezdheti az ellátást, míg a többi egység oda nem ér. (Erre a "randevú-rendszerre" a mentésben már most is akad példa, például a motoros mentőtisztek képében.) A mostani videó épp ennek lehetőségét járja körül a hegyimentésben.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.