Minden eddiginél nagyobb felbontású fotó készült a Mars felszínéről 2020 / 03 / 06 / Bobák Áron

A 18 milliárd képpontból álló panorámafelvétel egy héten keresztül készült, és most tette közzé a NASA. A Curiosity marsjáró tavaly november 24. és december 1. között több mint ezer fotót készített a Sharp-hegység lejtőjén, amiből a NASA Jet Propulsion Laboratory munkatársai egy rendkívül látványos panorámafotót vágtak össze. A képen látszik a 4,8 kilométer széles Slangpos-kráter, ami egy meteorbecsapódás következtében jött létre, valamint maga a marsjáró is, aminek a nagy látószögű kamerával sikerült megörökítenie magát.
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Újraírták a Tejútrendszer történetét
Újraírták a Tejútrendszer történetét
Nem először történt ilyen és lehetséges, hogy további elemzések után tovább tisztul a kép a galaxis múltját illetően.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.