Négykerekű droidot mutatott be a Hyundai 2021 / 12 / 17 / Bobák Áron

A Hyundai csütörtökön rántotta le a leplet a MobED (Mobile Eccentric Droid) nevű legújabb járművéről, ami moduláris kialakításának köszönhetően szinte bármivé alakítható: lehet belőle közlekedési eszköz, kiszolgálórobot vagy szállítójármű, de - ahogy az a videón is látható - akár guruló képernyőként vagy önjáró babakocsiként is használható. A 67 centi hosszú és 60 centi széles robot különlegessége a manőverezőképességében rejlik: a három elektromos motorral felszerelt jármű szabadon tudja változtatni a tengelytávolságát, a kerekek felfüggesztését és szögét is, így bármilyen irányba képes közlekedni, a felülete pedig emelkedőn felfelé haladva is szintben marad. A Hyundai szerint a MobED legfeljebb 30 km/h-s sebességgel tud haladni, a 2 kW-os akkumulátora pedig négyórányi üzemidőt tesz lehetővé.
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Olaszországban épülhet fel az első kereskedelmi hyperloop
Olaszországban épülhet fel az első kereskedelmi hyperloop
A Hyper Transfer projekt hivatalosan is elkezdődött. Az olasz hyperloop Velence és Padova között üzemel majd.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.