Négykerekű droidot mutatott be a Hyundai 2021 / 12 / 17 / Bobák Áron

A Hyundai csütörtökön rántotta le a leplet a MobED (Mobile Eccentric Droid) nevű legújabb járművéről, ami moduláris kialakításának köszönhetően szinte bármivé alakítható: lehet belőle közlekedési eszköz, kiszolgálórobot vagy szállítójármű, de - ahogy az a videón is látható - akár guruló képernyőként vagy önjáró babakocsiként is használható. A 67 centi hosszú és 60 centi széles robot különlegessége a manőverezőképességében rejlik: a három elektromos motorral felszerelt jármű szabadon tudja változtatni a tengelytávolságát, a kerekek felfüggesztését és szögét is, így bármilyen irányba képes közlekedni, a felülete pedig emelkedőn felfelé haladva is szintben marad. A Hyundai szerint a MobED legfeljebb 30 km/h-s sebességgel tud haladni, a 2 kW-os akkumulátora pedig négyórányi üzemidőt tesz lehetővé.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Íme Kína eddig titkolt, negyedik generációs tankja
Íme Kína eddig titkolt, negyedik generációs tankja
Kína új, negyedik generációs harckocsija nemrég a közösségi médiában tűnt fel kiszivárgott képeken.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.