Négytonnás acélpókok, amiket a bennük álló ember irányít. Ez lesz a jövő sportja? 2020 / 08 / 22 / Bobák Áron

A Furrion Exo-Bionics 14 éve tervezi a Prosthesis nevű robotot, aminek fejlesztése mostanra a célegyenesbe fordult: a Kickstarteren elkezdték toborozni a leendő pilótákat, akik majd egy arénában küzdenek egymás ellen a négytonnás monstrumokkal. A csapda? A hatalmas robot nem távirányítással működik, a Pacific Rim című filmhez hasonlóan a pilóta a robot közepében áll, és a karjai valamint a lábai mozgatásával irányítja a négy acéllábat. Hogy az egymással szemben álló robotok pontosan miben is fognak megmérkőzni, az a leírásból nem derül ki, de ha befizetsz 450 ezer forintot és kiutazol Kanadába, akkor hamarosan kiderül.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.