Nem az a légdeszka amire harminc éve várunk, de pont ugyanazt tudja, sőt többet is 2021 / 05 / 03 / Justin Viktor

Hunter Kowald dróndeszkája épp azt tudja amit a Vissza a Jövőbe filmekben Marty McFly ígért szavak nélkül, hogy talán megérjük még, hogy egy szép napon csak egyszerűen rápattanunk gyerekkorunk kedvenc gördeszkájára vagy longboardjára - ki mikor született - de már nem lesznek kerekei, hanem valamiképp repül a föld felett és csak suhanhatunk keresztül az utcákon. Az alábbi videóban látható dróndeszka olyan egyszerű, hogy az már zseniális és nem csak azt tudja amit Martyé, de akár sokkal magasabbra is fel lehet szállni vele. Tudom, veszélyes, kiforratlan, billeg és még rengeteget kell fejleszteni, de ez már akkor is épp olyan, és már fel is került a személyes bakancslistámra. A dróndeszka egyébiránt több mint 220 kilogram súlyt bír el, és akár két motor és az egyik energiaellátó rendszer meghibásodása esetén is megvalósítható vele a biztonságos leszállás. (Kép: Youtube)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Már repülhet is a fúziós űrhajtómű
Már repülhet is a fúziós űrhajtómű
Felével növeli meg a tolóerőt ez a régi-új technológia.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.