Orosz tuning: nyolckerekű Fiat

2020 / 01 / 09 / Rácz Tamás
Orosz tuning: nyolckerekű Fiat
Ez, ez valami lenyűgöző. Az égvilágon semmi értelme, de hát nem pont erről szól a művészet?

Első pillantásra azt gondolhatnánk, a sok extra kerék valamiféle extra hajtást, jobb tapadást vagy valami ilyesmi biztosít az öreg Fiat Unónak. De nem. A hipnotikusan pörgő-forgó hátsó kerékkompozíció csak látványelem, semmi értelme nincs. Az orosz Garage 54 műhely alkotása maga az anti-fejlesztés, az anti-tuning, a technikai értelmetlenség nyolckerekű gördülő szobra. Minden tiszteletünk az alkotóké! Az alábbi videó remekül összefoglalja a fejlesztés lépéseit, különösen izgalmas az a rész, amikor a mérnök úr rájön, hogy a kasztniba bevágott lyukba illesztett extra kerekek behordják a havat a kabinba, a nadrágjára és a cipőjébe :-)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
A Toyota két új, elektromos koncepcióautót mutatott be
A Toyota két új, elektromos koncepcióautót mutatott be
A két új, kifejezetten európai piacra szánt elektromos autó két éven belül kereskedelmi forgalomba kerül a gyártó ígérete szerint.
Hidrogénbuszokkal utazhatunk decembertől néhány helyen az országban
Hidrogénbuszokkal utazhatunk decembertől néhány helyen az országban
Két darab, hidrogént fogyasztó, vízpárát eregető busz indult el próbaüzemben, hat magyar város közlekedésében próbálják ki őket.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.