Orosz tuning: nyolckerekű Fiat

2020 / 01 / 09 / Rácz Tamás
Orosz tuning: nyolckerekű Fiat
Ez, ez valami lenyűgöző. Az égvilágon semmi értelme, de hát nem pont erről szól a művészet?

Első pillantásra azt gondolhatnánk, a sok extra kerék valamiféle extra hajtást, jobb tapadást vagy valami ilyesmi biztosít az öreg Fiat Unónak. De nem. A hipnotikusan pörgő-forgó hátsó kerékkompozíció csak látványelem, semmi értelme nincs. Az orosz Garage 54 műhely alkotása maga az anti-fejlesztés, az anti-tuning, a technikai értelmetlenség nyolckerekű gördülő szobra. Minden tiszteletünk az alkotóké! Az alábbi videó remekül összefoglalja a fejlesztés lépéseit, különösen izgalmas az a rész, amikor a mérnök úr rájön, hogy a kasztniba bevágott lyukba illesztett extra kerekek behordják a havat a kabinba, a nadrágjára és a cipőjébe :-)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Íme Kína eddig titkolt, negyedik generációs tankja
Íme Kína eddig titkolt, negyedik generációs tankja
Kína új, negyedik generációs harckocsija nemrég a közösségi médiában tűnt fel kiszivárgott képeken.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.