Oroszországban megalkották a legfurcsább repülőgépet, ami valaha levegőbe emelkedett 2021 / 02 / 26 / Bobák Áron

A repülő palacsintával és a Caproni Ca.60-nal pedig nehezen versenyezhet bárki, de a Serenitynek sikerült. A leginkább egy hatalmas szitakötőre emlékeztető repülő tervezői kidobtak nagyjából mindent, amit az elmúlt száz évben a repülőmérnökök kitaláltak, a nyolc szárnyával vadul csapkodó gép legalábbis tisztán olyan benyomást kelt, mintha egy alternatív idősíkból került volna ide, ahol a repülés nem a Wright fivérek, hanem mondjuk Leonardo da Vinci elképzelései szerint valósul meg. Látványosnak mondjuk biztos látványosabb lenne, ha a Boeing méretű utasszállítókat is ilyen szárnyakkal szerelnék fel, biztonságosabb viszont nem feltétlenül.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.