Szokatlanul látványos beharangozót készített a NASA a legújabb marsjárójuk érkezéséhez 2020 / 12 / 22 / Bobák Áron

A Perseverance várhatóan február 18-án éri el a vörös bolygót, ennek örömére pedig az amerikai űrügynökség összedobott egy trailert, ami akár egy (kisebb költségvetésű) hollywoodi film egyik jelenetének is elmenne. Ebből az is tisztán látszik, mennyire összetett manőver keretében jut el a marsjáró a vörös bolygó felszínére: a Perseverance-t szállító szonda először egy leszállóegységet old ki, ami a felszínt megközelítve lelassít, majd szépen leereszti a talajra a marsjárót. Ahogy korábban írtuk, Perseverance a Marson többek között kőzetmintákat fog gyűjteni, amik a tervek szerint az Európai Űrügynökség segítségével kerülnek majd vissza a Földre.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.