Szokatlanul látványos beharangozót készített a NASA a legújabb marsjárójuk érkezéséhez 2020 / 12 / 22 / Bobák Áron

A Perseverance várhatóan február 18-án éri el a vörös bolygót, ennek örömére pedig az amerikai űrügynökség összedobott egy trailert, ami akár egy (kisebb költségvetésű) hollywoodi film egyik jelenetének is elmenne. Ebből az is tisztán látszik, mennyire összetett manőver keretében jut el a marsjáró a vörös bolygó felszínére: a Perseverance-t szállító szonda először egy leszállóegységet old ki, ami a felszínt megközelítve lelassít, majd szépen leereszti a talajra a marsjárót. Ahogy korábban írtuk, Perseverance a Marson többek között kőzetmintákat fog gyűjteni, amik a tervek szerint az Európai Űrügynökség segítségével kerülnek majd vissza a Földre.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
A Naprendszeren kívülről érkezett, és elindította a jégkorszakot a Földön
A Naprendszeren kívülről érkezett, és elindította a jégkorszakot a Földön
Egy új kutatás szerint a Naprendszeren kívülről érkezett az a valami, ami a bolygónkon jelentős klímaváltozást okozott.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.