A Rakéta.hu újságírót keres. Jelentkezz!

2021 / 10 / 09 / Raketa.hu
A Rakéta.hu újságírót keres. Jelentkezz!
Új munkatársakat keresünk csapatunkba. Ha úgy érzed, hogy alkalmas vagy a feladatra, küldd el nekünk jelentkezésedet október 22-ig a lenti e-mail címre.

A Rakétánál minden nap azért dolgozunk, hogy közelebb hozzuk az olvasóinkhoz a technológia és a tudomány világát, hogy felkészültek legyenek a holnap kihívásaival kapcsolatban, és magabiztos tájékozottsággal igazodjanak el az egyre gyorsabban változó hétköznapokban. Tudjuk, hogy az újságírás alapja a feltétlen bizalom az olvasók részéről, amit minden egyes nap igyekszünk kiérdemelni azzal, hogy cikkeinket a legmagasabb szakmai irányelvek szerint készítjük el, legyen szó akár robotikáról, akár űrkutatásról, klímaváltozásról, önvezető autókról, Big Tech-ről vagy a legújabb tudományos felfedezésekről.

Igyekezetünket a visszajelzések alapján az olvasóink is értékelik, amit mi sem jelezhetne jobban, mint hogy napról-napra egyre többen tüntetnek ki azzal a bizalommal, hogy tőlünk tájékozódnak a technológia és a tudomány legfrissebb híreiről. Büszkék vagyunk rá, hogy alig két évvel a lap elindítása után, havi szinten már mintegy félmillió egyedi olvasóhoz jutnak el a cikkeink.

A töretlen fejlődés érdekében most új munkatársakat keresünk csapatunkba, akikkel folytathatjuk a megkezdett munkát. Olyan újságírók jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek a szakmájuk iránt, járatosak a technológia és tudomány területén, érdeklik őket a kütyük, a robotok, a mesterséges intelligencia, a virtuális valóság, a fenntarthatóság, az új találmányok - vagyis mindaz, amivel mi itt, "a technológiai forradalom magazinjánál" napi szinten foglalkozunk.

Ha úgy érzed, hogy alkalmas vagy a feladatra, küldd el nekünk az önéletrajzodat valamint egy rövid bemutatkozó levelet a bérigényed megjelölésével a [email protected] címre, "álláshirdetés" tárggyal, október 22-ig. Emellett szeretnénk tőled kérni két darab cikket is, amelyekről úgy gondolod, hogy a legjobban tükrözik a képességeidet, stílusodat. Ha már publikáltál valahol, akkor elég, ha elküldöd nekünk a linkjét, ha pedig nem, akkor csatold őket a bemutatkozásodhoz.


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Bárkit szuperhőssé változtat a minden terepen használható exoszkeleton
Bárkit szuperhőssé változtat a minden terepen használható exoszkeleton
Az állóképesség már nem szükséges követelmény az extrém túrázáshoz – legalábbis ezt ígéri a sci-fiből szalajtott, AI-vezérelt exoszkeleton.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.