Öt hasznos funkció, amit a Samsung új csúcstelefonja tud 2024 / 03 / 08 / Bobák Áron

Ahogy arról a Galaxy S24-széria januári bemutatóján már beszámoltunk, a Samsung idén igencsak ráfeküdt a mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkciókra, így bár a telefon hardveresen nem sokat változott az elődjéhez képest, a szoftveres újdonságok terén annál nagyobbat lépett előre. A készülékről hamarosan hosszabb teszttel is jelentkezünk, addig is viszont mutatunk néhányat az új funkciók közül, amelyek segítségével többek között videókban is egyszerűen rákereshetünk bármire, ami felkeltette az érdeklődésünket, tetszés szerint törölhetjük a fotóinkról a zavaró tárgyakat, és finomhangolhatjuk az üzeneteink stílusát azok elküldése előtt.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A robotkutya bármilyen körülmények között talpra áll
A robotkutya bármilyen körülmények között talpra áll
A Deep Robotics alapos tesztelésnek vetette alá az általuk fejlesztett négylábú robotot, de a gép jól vette az akadályokat.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.