Sietni kell, de pár napig még igényelhetünk több száz nyár végéig ingyenes, interaktív mesekönyvet

2022 / 06 / 27 / Felkai Ádám
Sietni kell, de pár napig még igényelhetünk több száz nyár végéig ingyenes, interaktív mesekönyvet
Van még pár nap, hogy leadjuk az igénylést a több mint négyszáz, nyár végéig ingyen használható, interaktív mesekönyvre. Mondjuk a részleteket.

A gyereket lekötni a nyáron rendkívüli kihívás. Értelmes módon lekötni pedig pláne az – szerencsére akad alternatíva a YouTube-on kívül is, ha egy időre leültetnénk a kölyköt valami elé: ez pedig a BOOKR Kids mesetára, ami nyáron ingyenesen is elérhetővé válik (bizonyos feltételek esetén) – írja a Könyves magazin. A promóció az interaktív hangoskönyvekkel foglalkozó BOOKR Kids és a Samsung Magyarország együttműködésének az eredménye.

És hogy mihez férhetünk hozzá? A Mesetár klasszikus és modern, animált digitális könyveihez, valamint képességfejlesztő játékaihoz is – mint a Könyves magazin írja:

„A Mesetárban olyan klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A „Mesék tanuláshoz” polc kifejezetten az alsótagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segíti, a nyári szünet kötelező olvasmányait A Pál utcai fiúktól A kis hercegig akár otthon, a strandon, nagyszülőknél vagy rokonoknál is elérhetik a felhasználók.”

Magyarán ehhez a rengeteg remek tartalomhoz bármilyen Android és iOS készülékről hozzáférünk, ehhez csak le kell töltetnünk az applikációt (BOOKR Mesetár néven Android gépen innen, míg iOS-en innen tölthető), majd leadjuk az igénylést ezen a weboldalon 2022. június 30. éjfélig.

Sajnos azonban akad rossz hír, de némi jó hír is – a kedvezmény nem automatikus, hanem a készlet erejéig tart, így nem árt sietni akkor is, ha még napok vannak hátra a határidő lejártáig. A Samsung Galaxy tulajdonosok viszont amennyiben megcsípnek egy kedvezményt, úgy igazán nagy malacuk (pontosabban egy rakat digitális könyvük) van, mivel, mint a promóció szabályzatából kiderül:

„Samsung Galaxy okostelefon vagy táblagép tulajdonosoknak a promóció lejárta után további 9 (kilenc) hónap díjmentes hozzáférést biztosított az alkalmazás használatához.”

A promóció tehát 2022. június 15. napján 00 óra 00 perctől 2022. augusztus 31. napján 23 óra 59 percig, illetve visszavonásig tart, és azt sem árt tudni, hogy „egy darab, a promócióban résztvevő termék mellé kizárólag egy darab kedvezmény használható fel”.

(Kép: Pixabay/Darkmoon_Art)


memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Az Intel olyan nagy teljesítményű szuperszámítógépet épített, amilyet rajta kívül csak egy gyártónak sikerült eddig
Az Intel olyan nagy teljesítményű szuperszámítógépet épített, amilyet rajta kívül csak egy gyártónak sikerült eddig
Az Aurora a világ második exaflopos szuperszámítógépe, de a Frontiert nem sikerült megszorongatnia.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.