Sietni kell, de pár napig még igényelhetünk több száz nyár végéig ingyenes, interaktív mesekönyvet

2022 / 06 / 27 / Felkai Ádám
Sietni kell, de pár napig még igényelhetünk több száz nyár végéig ingyenes, interaktív mesekönyvet
Van még pár nap, hogy leadjuk az igénylést a több mint négyszáz, nyár végéig ingyen használható, interaktív mesekönyvre. Mondjuk a részleteket.

A gyereket lekötni a nyáron rendkívüli kihívás. Értelmes módon lekötni pedig pláne az – szerencsére akad alternatíva a YouTube-on kívül is, ha egy időre leültetnénk a kölyköt valami elé: ez pedig a BOOKR Kids mesetára, ami nyáron ingyenesen is elérhetővé válik (bizonyos feltételek esetén) – írja a Könyves magazin. A promóció az interaktív hangoskönyvekkel foglalkozó BOOKR Kids és a Samsung Magyarország együttműködésének az eredménye.

És hogy mihez férhetünk hozzá? A Mesetár klasszikus és modern, animált digitális könyveihez, valamint képességfejlesztő játékaihoz is – mint a Könyves magazin írja:

„A Mesetárban olyan klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A „Mesék tanuláshoz” polc kifejezetten az alsótagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segíti, a nyári szünet kötelező olvasmányait A Pál utcai fiúktól A kis hercegig akár otthon, a strandon, nagyszülőknél vagy rokonoknál is elérhetik a felhasználók.”

Magyarán ehhez a rengeteg remek tartalomhoz bármilyen Android és iOS készülékről hozzáférünk, ehhez csak le kell töltetnünk az applikációt (BOOKR Mesetár néven Android gépen innen, míg iOS-en innen tölthető), majd leadjuk az igénylést ezen a weboldalon 2022. június 30. éjfélig.

Sajnos azonban akad rossz hír, de némi jó hír is – a kedvezmény nem automatikus, hanem a készlet erejéig tart, így nem árt sietni akkor is, ha még napok vannak hátra a határidő lejártáig. A Samsung Galaxy tulajdonosok viszont amennyiben megcsípnek egy kedvezményt, úgy igazán nagy malacuk (pontosabban egy rakat digitális könyvük) van, mivel, mint a promóció szabályzatából kiderül:

„Samsung Galaxy okostelefon vagy táblagép tulajdonosoknak a promóció lejárta után további 9 (kilenc) hónap díjmentes hozzáférést biztosított az alkalmazás használatához.”

A promóció tehát 2022. június 15. napján 00 óra 00 perctől 2022. augusztus 31. napján 23 óra 59 percig, illetve visszavonásig tart, és azt sem árt tudni, hogy „egy darab, a promócióban résztvevő termék mellé kizárólag egy darab kedvezmény használható fel”.

(Kép: Pixabay/Darkmoon_Art)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.