Sziasztok, ez itt a Rakéta!
Sziasztok, ez itt a Rakéta!
2019 / 11 / 11 / Bobák Áron

Lassan hét éve írok technológiai témákról, de néha még ennyi idő után is nehéz kiigazodni azon, hogy mi történik körülöttünk. Olyan korban élünk, amikor nem tudhatjuk, hogy hihetünk-e egy hangfelvételnek, a technostressz létező betegség, és könnyen lehet, hogy ha marhahúst eszel, azzal a saját sírodat ásod.

De olyan korban is élünk, amikor a Mars-utazás egyre inkább kézzelfogható cél, az önvezető autók itt kanyarognak a sarkon, az emberek pedig bionikus karoknak köszönhetően nyerik vissza a mozgás szabadságát.

Amikor a jövőről beszélünk, már nem feltétlenül évszázadokra, talán nem is évtizedekre gondolunk előre, hiszen gyakorlatilag bármelyik nap jöhet egy olyan kreatív újítás, ami tegnap még elképzelhetetlen volt, és ami alapjaiban változtatja meg az életünket.

Talán nem minden halad a legjobb irányba, de az biztos, hogy ennél izgalmasabb korban még soha nem élhettünk. Ezt szeretnénk közelebb hozni az olvasóinkhoz, hozzátok, hogy a segítségünkkel jobban megértsétek és könnyebben eligazodjatok a digitális útvesztőben. És ki tudja, talán a cikkeinkkel egy kicsit abban is segíthetünk, hogy jobb irányba tereljük a dolgokat.

Gyere velünk és fedezzük fel együtt, hogy mit hoz a jövő!

Bobák Áron - főszerkesztő

Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Egy elírás miatt lepleződött le az Észak-Amerikát védő katonai szervezet titkos telefonszáma
Egy elírás miatt lepleződött le az Észak-Amerikát védő katonai szervezet titkos telefonszáma
1955-ben megcsörrent a piros telefon a Kontinentális Légvédelmi Parancsnokságon, de a vonal másik végén nem a Pentagon volt.
Milliók vakarták a fejüket, hogy hogyan jöhetett létre a fotó, amin egy nő háromféleképpen tartja a kezét
Milliók vakarták a fejüket, hogy hogyan jöhetett létre a fotó, amin egy nő háromféleképpen tartja a kezét
A megoldás pofonegyszerű, mégis nagyon nehéz rájönni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.