Sziasztok, ez itt a Rakéta!

2019 / 11 / 11 / Bobák Áron
Sziasztok, ez itt a Rakéta!

Lassan hét éve írok technológiai témákról, de néha még ennyi idő után is nehéz kiigazodni azon, hogy mi történik körülöttünk. Olyan korban élünk, amikor nem tudhatjuk, hogy hihetünk-e egy hangfelvételnek, a technostressz létező betegség, és könnyen lehet, hogy ha marhahúst eszel, azzal a saját sírodat ásod.

De olyan korban is élünk, amikor a Mars-utazás egyre inkább kézzelfogható cél, az önvezető autók itt kanyarognak a sarkon, az emberek pedig bionikus karoknak köszönhetően nyerik vissza a mozgás szabadságát.

Amikor a jövőről beszélünk, már nem feltétlenül évszázadokra, talán nem is évtizedekre gondolunk előre, hiszen gyakorlatilag bármelyik nap jöhet egy olyan kreatív újítás, ami tegnap még elképzelhetetlen volt, és ami alapjaiban változtatja meg az életünket.

Talán nem minden halad a legjobb irányba, de az biztos, hogy ennél izgalmasabb korban még soha nem élhettünk. Ezt szeretnénk közelebb hozni az olvasóinkhoz, hozzátok, hogy a segítségünkkel jobban megértsétek és könnyebben eligazodjatok a digitális útvesztőben. És ki tudja, talán a cikkeinkkel egy kicsit abban is segíthetünk, hogy jobb irányba tereljük a dolgokat.

Gyere velünk és fedezzük fel együtt, hogy mit hoz a jövő!

Bobák Áron - főszerkesztő


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Miért nem találkozunk idegenekkel? – A válasz az AI lehet egy félelmetes elmélet szerint
Miért nem találkozunk idegenekkel? – A válasz az AI lehet egy félelmetes elmélet szerint
Egy új elmélet szerint a Nagy Szűrő egy versenyfutás az mesterséges szuperintelligencia és a bolygóközi utazás és letelepedés között – és ebben a versenyben nem állunk épp túl jól.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.