Sziasztok, ez itt a Rakéta!
Sziasztok, ez itt a Rakéta!
2019 / 11 / 11 / Bobák Áron

Lassan hét éve írok technológiai témákról, de néha még ennyi idő után is nehéz kiigazodni azon, hogy mi történik körülöttünk. Olyan korban élünk, amikor nem tudhatjuk, hogy hihetünk-e egy hangfelvételnek, a technostressz létező betegség, és könnyen lehet, hogy ha marhahúst eszel, azzal a saját sírodat ásod.

De olyan korban is élünk, amikor a Mars-utazás egyre inkább kézzelfogható cél, az önvezető autók itt kanyarognak a sarkon, az emberek pedig bionikus karoknak köszönhetően nyerik vissza a mozgás szabadságát.

Amikor a jövőről beszélünk, már nem feltétlenül évszázadokra, talán nem is évtizedekre gondolunk előre, hiszen gyakorlatilag bármelyik nap jöhet egy olyan kreatív újítás, ami tegnap még elképzelhetetlen volt, és ami alapjaiban változtatja meg az életünket.

Talán nem minden halad a legjobb irányba, de az biztos, hogy ennél izgalmasabb korban még soha nem élhettünk. Ezt szeretnénk közelebb hozni az olvasóinkhoz, hozzátok, hogy a segítségünkkel jobban megértsétek és könnyebben eligazodjatok a digitális útvesztőben. És ki tudja, talán a cikkeinkkel egy kicsit abban is segíthetünk, hogy jobb irányba tereljük a dolgokat.

Gyere velünk és fedezzük fel együtt, hogy mit hoz a jövő!

Bobák Áron - főszerkesztő

Igényes és férfias történeteket keresel? A Roadstert neked írjuk!
Olvass bele az egyik legszínvonalasabb hazai magazinba, szeretni fogod! A Roadster egy fantasztikus utazás az élet legjobb területein...
Kövesd a Rakétát a Facebookon is!
Kövess, üzenj, kommentelj a Rakéta Facebook oldalán!
Ezek is érdekelhetnek

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.